Costică Buceschi vrea o victorie categorică la debutul în Liga Campionilor

0
1523

hcm baia mare public-bucurieCampioana României se află în fața debutului în noul sezon al Ligii Campionilor, acolo unde își dorește un parcurs cât mai lung. HCM Baia Mare va întâlni în primul meci european al sezonul pe MKS Selgros Lublin, campioana Poloniei, o formație accesibilă, pe care Costică Buceschi își dorește să o învingă cât mai categoric.

Toate fetele sunt valide, asta e foarte bine. Speram sa incepem cu dreptul, cu o victorie, si, daca se poate, cu o victorie cat mai concludenta”, a declarat Costică Buceschi, potrivit emm.ro.Lumea spune ca este o echipa slaba, dar nu este asa. Are trei componente ale echipei nationale, Polonia batand la noua goluri Germania in weekend-ul trecut. O echipa care joaca de mult timp impreuna. Le-a plecat o singura jucatoare, Wojtas, care joaca acum la Larvik, dar in schimb au jucatoare la linia de 9m care arunca foarte mult de afara. Centrul este tot cel din echipa cu care HCM a jucat in Cupa EHF si a pierdut si acasa, si in deplasare. O echipa robusta, cu jucatoare masive, care au forta mare de aruncare si o aparare destul de inalta, dar speram sa gasim solutiile de a le contracara jocul din atac si speram sa inscriem goluri usoare, pe faza a doua si pe contraatac“, a descris antrenorul băimărean adversara de vineri.

HCM Baia Mare a intrat astăzi în cantonament în vederea meciului de vineri cu polonezele de la Lublin, însă pentru componentele echipei campioane nu este un lucru nou. „Deja ne-am obisnuit sa facem asta inaintea fiecarui meci mai important. Am facut lucrul acesta si in campionat, la meciul cu Roman si cu CSM Bucuresti, ceea ce ne-a ajutat si a conferit jucatoarelor o alta prospetime in timpul jocului. Asa am procedat si anul trecut cand am jucat in Champions League si a iesit bine, mai ales la meciurile de acasa”, a concluzionat Costică Buceschi.

Partida dintre HCM Baia Mare și MKS Selgros Lublin va avea loc vineri, de la ora 17:00, în Sala „Lascăr Pană” din Baia Mare.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY