Costică Buceschi: „Mâine dimineață vom avea un antrenament în care vom pune lucrurile la punct”

0
3885

Echipa României a câștigat și al doilea meci de la CM, 36-20 (18-12) cu Kazakhstan, însă a avut destule momente slabe. Antrenorul secund, Costică Buceschi, dar și fiica sa, Eliza, au vorbit despre duelul de luni seară, la conferința de presă de după partidă.

Costică Buceschi, antrenor secund: „A fost un meci pe care l-am început prost. Nu am vrut să intrăm atât de greu în joc, dar pe parcurs, și în special în repriza a doua, am reușit să ne apropiem de ceea ce ne-am propus. Principalul obiectiv a fost să ieșim sănătoși din acest meci și, bineînțeles, să câștigăm. Nu am jucat cu primul șapte, am împărțit echipa în două. În ambele echipe s-au regăsit jucătoare care ar putea fi în primul șapte, să zicem, în zona apărării. Mâine dimineață vom avea un antrenament în care vom pune lucrurile la punct. Am încercat în cele două meciuri să găsim cât mai multe soluții pentru faza de apărare și faza de atac, pentru că este un turneu lung. La nivelul acesta sunt prea multe greșeli la linia de nouă metri, dar ținând cont că este o competiție importantă, tracul a fost la toate jucătoarele. Diferențele de pase dintre fete au fost din cauza faptului că n-au jucat foarte mult împreună.”

Eliza Buceschi, jucătoare România: „Trebuie să facem mai mult decât am făcut, dar este destul dificil să-ți găsești motivația în astfel de meciuri, când adversarul nu-ți pune prea multe probleme. De acum începe competiția pentru noi, avem meciuri foarte importante, pentru că vrem să mergem cât mai departe. Vrem să facem tot ce putem să câștigăm cât mai multe meciuri.”

În a treia partidă de la turneul final România va întâlni Spania, marți de la ora 19:15.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY