Cosmin Sălăjan, ”U” Jolidon Cluj: „Nu ne doream un adversar care vine din Liga Campionilor”

0
1720

u jolidon cluj 13-14Ghinionista tragerii la sorți de la Viena este ”U” Jolidon Cluj, care va avea cel mai greu adversar dintre reprezentantele României. Ardelencele vor întâlni o echipă din preliminariile Ligii Campionilor, cel mai probabil Byasen sau Podravka, formații cu care s-au mai întâlnit în trecut.

”U” Jolidon va da piept în Cupa Cupelor cu pierzătoarea finalei turneului de calificare din care fac parte FC Midtjylland, Byasen, Podravka și Radnicki. Adversarul ideal pentru clujence ar fi Radnicki, însă este greu de crezut că reprezentanta Serbiei va trece de FC Midtjylland, cea care a evoluat în Final Four-ul Ligii Campionilor din sezonul trecut. „Rămâne de văzut cu cine vom juca. Toți adversarii posibili sunt puternici, toate echipele din Cupa Cupelor sunt puternice. Nu ne doream un adversar care să vină din preliminariile Ligii Campionilor, dar ne vom juca șansa. Cu Byasen și Podravka ne știm, am jucat cu ele în trecut.”, ne-a declarat directorul sportiv al lui ”U”, Cosmin Sălăjan. Acesta nu exclude posibilitatea de a juca ambele meciuri în deplasare. „Rămâne de văzut unde, când și cum vom juca. Ca și deplasare, am prefera să mergem în Serbia, dar nu cred că pot trece de Midtjylland.”, a completat oficialul clujean.

Debutul Clujului în noul sezon va avea loc pe data de 15/16 noiembrie, pe teren propriu, ia returul o săptămână mai târziu.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY