Cosmin Hendrea și Ioan Ani Senocico conduc Cetate Deva în returul campionatului

2
2077

ioan ani senocicoAflată pe un dezamăgitor loc 10 în Liga Națională după turul campionatului, Marian Muntean a făcut încă o mutare la nivelul băncii tehnice. După mai mulți antrenori care au condus echipa în tur, a venit rândul lui Cosmin Hendrea și Ioan Ani Senocico să aibă Deva pe mâini.

CSM Cetate Deva a realizat un singur transfer în această pauză competițională, însă unul extrem de important: Mihaela Ani Senocico. Totodată, Marian Muntean, finanțatorul echipei, vrea să renunțe în perioada următoare la o jucătoare străină. „Am adus-o pe Seno, sper să fie alt joc din retur. La experiența pe care o are și la cum e de luptătoare, este foarte utilă echipei. Voi renunța la o jucătoare străină, așteptă să ne lămurim asupra echipei și vom vedea cine nu se încadrează.”, ne-a declarat Marian Muntean.

De asemenea, la Deva a ajuns și soțul Mihaelei Ani Senocico, care a antrenat pe ”U” Alexandrion Cluj în turul campionatului. Acesta se va ocupa de echipă, alături de Cosmin Hendrea. „Pe Cosmin Hendrea vreau să-l fac antrenor, să știe lumea de el. Se va ocupa în măsură egală de echipă cu Ioan Ani Senocico. Cei doi vor sta cel puțin până în vară. Am avut o ședință cu ei în această dimineață, le-am explicat greșelile făcute de ceilalți în trecut. Schimb antrenorii până îi găsesc pe cei capabili și responsabili și care nu pun pe primul plan banii.”, a concluzionat oficialul hunedorean.

Primul meci oficial al Devei în acest sezon este cel de duminică, de la Constanța, cu CSU Neptun. În tur, Cetate Deva s-a impus cu 31-28.

2 COMMENTS

  1. Ce ma bucura este faptul ca scapam noi de retrogradare si pica Deva. Va multumim ca ati plecat domnule Senocico……uff ne-a trecut glontul pe la ureche…..acum rasuflam usurati, cu “priceperea” dvs in ale handbalului 8 pct in 13 meciuri, asteptam cu interes evolutia de la Deva si speram sa nu se bage nimeni peste dvs cand conducetiechipa.Din pacate Deva o sa aiba soarta baietilor de la U condusi de celebrul antrenor de sticle de bere. Bine ca te-ai dus. Hai U

  2. Oricum, de retrogradarea Devei pare că se ocupă însuși Marian Muntean, care schimbă antrenorii și handbalistele ca pe șoferii de la autobaza domniei sale. Mai nou, văd că și „face” antrenori… Nu înțeleg ce mai caută pe acolo Carmen Cartaș și Ana Maria Simion.

LEAVE A REPLY