Corona vrea revanșa pentru înfrângerea de la Deva, din sezonul trecut

0
1510

corona brasov conf presa devaCorona Brașov debutează joi, pe teren propriu, în această ediţie a campionatului Ligii Naţionale de handbal feminin. Fetele pregătite de Bogdan Burcea vor înfrunta  CSM Cetate Deva, o echipă care le-au pus multe probleme la Deva, în ediţia trecută a campionatului! Acum, jucătoarele Braşovului consideră că a venit momentul revanşei şi că pot juca altfel, decât în meciul de tristă amintire pentru echipa lui Bogdan Burcea, pierdut cu 28-29 la Deva.

Ambele formații vin după victorii în runda inaugurală. CSM Cetate a câștigat, cu 31-28, pe teren propriu,  în fața Universităţii Neptun Constanța, în timp ce brașovencele s-au impus, cu 29-21, în deplasarea de la Ploiești. Meciul de joi a fost prefaţat de antrenorul echipei braşovene şi de două din jucătoare

Bogdan Burcea, antrenor  Corona Braşov: „Debutăm pe teren propriu, în acest nou sezon. Întâlnim o echipă care în sezonul trecut a reușit să ne învingă, după un meci în care noi am evoluat mult sub nivelul obișnuit, mediocru, aş putea spune.  Trebuie să tratăm cu maximă seriozitate acest joc și să îl tranșăm categoric în favoarea noastră. Deva nu ar trebui să ne surprindă, obligatoriu trebuie să obținem cele trei puncte. În lupta pentru podium contează enorm aceste meciuri cu echipele considerate mai mici, în care nu avem voie să greșim. Ne apropiem de meciurile cu adevărat grele, când ar trebui să fim la potențial maxim. Este vorba despre partidele cu Baia Mare, din etapa a cincea, cu Roman, din deplasare si aşa mai departe. Sunt convins că vom da totul la fiecare meci”.

Denisa Dedu, portar Corona Braşov: „Este important că am reușit să ne impunem la Ploiești și că am pornit bine în acest campionat. Ne dorim un parcurs cât mai bun în acest sezon. Cu Deva e primul meci acasă. Consider că putem face un meci bun şi cel mai important este să ne impunem în final.

Andreea Pricopi, jucătoare Corona Braşov: „Vom trata cu seriozitate meciul cu Deva, aşa cum trebuie să procedăm în fiecare meci. Vrem să demonstrăm că merităm să fim sus în clasament. Nu avem voie să facem pași greșiți cu echipe care sunt mai slab cotate. Ne-am pregătit bine, suntem motivate, avem o echipă puternică și nu ar trebui să avem probleme cu Deva. Trebuie să trecem peste tracul primului meci acasă în noul sezon și să câștigăm”.

Partida Corona Braşov – CSM Cetate Deva se va disputa joi, 4 septembrie, în sala sporturilor din Braşov, de la ora 18,00.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY