Corona se împiedică la Zalău și ajunge la trei meciuri fără victorie în deplasare

0
1168

diana puiu hc zalauFără patru jucătoare, HC Zalău a scos un punct din disputa cu Corona Brașov. Mai mult, formația lui Gheorghe Tadici a avut ultimul atac al meciului, însă n-a găsit drumul către gol.

Corona a început furibund meciul de la Zalău, dar s-a stins rapid. Cu Puiu în zi mare, Zalăul a reechilibrat meciul și a preluat pentru prima oară conducerea în minutul 22 (9-8), dar până la pauză Corona a revenit la conducere, profitând de câteva momente mai slabe ale gazdelor pe faza ofensivă (12-13).

În partea a doua a meciului s-a mers cap la cap până în finalul partidei. Cea mai mare diferență din repriza secundă a fost de două goluri, atinsă de Corona de trei ori (14-12, 15-13 și 17-15), în timp ce finalul partidei a fost aprig disputat. Corona a condus de trei ori în ultimele cinci minute, însă Țurcaș, de două ori, și Puiu au egalat de fiecare dată pentru Zalău, în timp ce cu un minut înainte de final Mureșan a apărat aruncarea lui Hotea și a dat posibilitatea colegelor sale de a înscrie golul decisiv. Echipa din Sălaj nu a găsit însă drumul către gol, astfel că partida se încheie la egalitate, 25-25, iar Corona rămâne la patru puncte în urma primelor două clasate, HCM Baia Mare și SCM Craiova.

HC Zalău-Corona Brașov 25-25 (12-13)
HC Zalău: Puiu 12 goluri (2 din 7m), Pintea 5, Țurcaș 5, Barcac 2, Constantinescu 1
Corona Brașov: Zamfir 8 goluri (3 din 7m), Hotea 8, Apetrei 5, Brădeanu 2, Pricopi 1, Chiper 1
Aruncări de la 7m: 4/2, respectiv 3/3
Eliminări: 2 x 2 min., respectiv 5 x 2 min.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY