Corona se împiedică la Deva

0
1197

deva-corona 14-15Pentru al doilea sezon consecutiv, Corona Brașov pleacă fără victorie de la Deva. De data aceasta, brașovencele au irosit un avantaj de cinci goluri și s-au văzut egalate de gazde cu un minut înainte de final.

Corona vroia să demonstreze că meciul slab cu Ploieștiul a fost doar o întâmplare, în timp ce Deva își dorea, la prima reprezentanție a noului cuplu de antrenori pe teren propriu, să reediteze succesul din sezonul trecut. A iesit un meci echilibrat, dar cu destule greșeli de ambele părți, terminat la egalitate.

În prima repriză s-a mers cap la cap și doar în debutul meciului s-a consemnat o diferență de două goluri, stabilită de Malac în minutul 6. Repriza s-a terminat la egalitate, 13-13, iar de la reluare Corona a părut că pune stăpânire pe meci. De la 15-15, echipa lui Bogdan Burcea a punctat de patru ori consecutiv și părea că se desprinde decisiv, în timp ce Brădeanu avea să stabilească cea mai mare diferență a meciului, în minutul 47, 17-22. Doar că gazdele n-au cedat, conduse magistral de Cartaș din teren. Vicecampioanele s-au văzut egalate la 25 cu două minute înainte de final după golul lui Krnic și chiar dacă a mai preluat conducerea de două ori până la final tot n-au reușit să plece cu toate punctele. Mai mult, Deva a avut ultimul atac al meciului, însă n-a găsit drumul către gol.

CSM Cetate Deva-Corona Brașov 27-27 (12-12)
CSM Cetate Deva: Șuba, Poenaru (portari), Cartaș 13 goluri (3 din 7m), Ani-Senocico 3, Malac 2, Simion 2, Krnic 2, Din 2, Nicu 1, Rusu 1
Corona Brașov: Mîrcă, Dedu (portari), Brădeanu 8 goluri (6 din 7m), Hotea 3, Briscan 3, Apetrei 3, Chiper 2, Tudor 2, Pricopi 2, Dincă 1, Bondar 1, Zamfir 1, Neagu, Rațiu
Aruncări de la 7m: 3/3, respectiv 6/6
Eliminări: Ani-Senocico, Rusu, respectiv Tudor, Pricopi

sursă foto: glasul-hd.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY