Corona întâlnește pentru a doua oară consecutiv o nou-promovată: „Orice meci începe de la 0-0”

0
1639

După succesul cu 37-34 de pe teren propriu cu Măgura Cisnădie de duminică, Corona Brașov întâlnește o altă nou-promovată, HC Alba Sebeș. Brașovencele pleacă cu prima șansă pe hârtie, însă vor aborda această partidă fără Georgiana Ciuciulete, care va lipsi o perioadă îndelungată.

Bogdan Burcea își pune elevele în gardă înaintea acestei deplasări de la Sebeș, din care obiectivul este, fără doar și poate, cele trei puncte puse în joc. „E o etapă dificilă, în deplasare, ne dorim să jucăm cât mai exact și să obținem cele trei puncte. Ne interesează foarte mult punctele puse în joc, pentru că se joacă pe puncte. Orice meci începe de la 0-0. Respectăm Sebeșul, e o echipă cu un antrenor experimentat, Popa Seviștean, și câteva jucătoare foarte bune. Au avut câteva meciuri foarte strânse, trebuie să jucăm cu atenție și, repet, cât mai exact în ambele faze.”, ne-a declarat antrenorul Coronei.

Georgiana Ciuciulete ratează Campionatul Mondial

Bogdan Burcea a primit în această săptămână o veste proastă. Georgiana Ciuciulete, una din jucătoarele de bază, va lipsi o perioadă îndelungată de pe terenul de joc și va rata inclusiv Campionatul Mondial din acest an. Ciuciulete s-a accidentat în cantonamentul naționalei de la Podgorica, suferind o leziuni la nivelul meniscului și a ligamentelor anterior încrucișate. Este singura absență a brașovencelor pentru partida de la Sebeș.

Meciul dintre HC Alba Sebeș și Corona Brașov va avea loc sâmbătă, de la ora 18:00, și va fi arbitrat de cuplul Dordea/State.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY