Corona câștigă la Slobozia fără patru titulare

2
1494

corona-ploiesti 14-15Corona Brașov a câștigat duminică dimineață pe teren Sloboziei, scor 26-23 (13-13) un meci fără miză pentru niciuna din cele două formații. Bogdan Burcea s-a deplasat însă la Slobozia fără patru titulare, Brădeanu, Hotea, Zamfir și Chiper, toate menajate.

În aceste condiții, partida a fost una echilibrată, în care Slobozia a condus, la rândul ei, la trei goluri pe tabelă. Diferența s-a făcut în finalul meciului, în care experiența superioară a Coronei și-a spus cuvântul.

Liviu Paraschiv, CSM Slobozia: „A fost un meci echilibrat până pe final, în care am ratat două aruncări de la șapte metri, la scorul de 21-23. Sunt mulțumit, e mai bine decât în ultimele meciuri. Nu știm încă ce ne așteaptă în play-out, Brăila a pierdut astăzi, teoretic poate ajunge și ea aici. A fost un meci frumos pentru public.”

Bogdan Burcea, Corona Brașov: „A fost un joc echilibrat în mare parte, finalul ne-a aparținut. Am jucat fără Brădeanu, Hotea, Zamfir și Chiper, am vrut să dau posibilitatea celorlalte jucătoare de a evolua. Experiența și dorința fetelor să demonstreze că își merită locul în echipă au făcut diferența.”

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY