Corona Braşov – CSM Bucureşti un meci important… pentru play-off

0
1189

corona-csm conf presaVineri Corona Braşov va întâlni acasă de la ora 20:00 CSM Bucureşti, în cadrul etapei a 21-a a Ligii Naionale de handbal feminin. Va fi un meci cu miză foarte mare, pentru că echipa care învinge, va putea să se claseze pe locul doi la finalul campionatului regulat, ceea ce ar însemna enorm în play-off, pentru că în semifinale ar putea fi evitată o confruntare cu prima calasată. Despre importanţa acestei confruntări au vorbit, în cadrul unei conferinţe de presă, reprezentanţi ai echipei de sub Tâmpa.

Sergiu Chifu, preşedinte Handbal Corona: „Ne batem de la egal la egal cu orice echipă. E vizibil entuziasmul meu şi încrederea în fete pentru că intrăm pe teren cu şanse egale cu orice echipă din România. De când sunt în funcţie, discut cu fetele zilnic pentru a le induce mentalitatea de învingător. Ştim valoarea noastră, ştim valoarea CSM-ului, avem o echipă valoroasă puternică, bine pregătită, care trebuie să aibă mentalitate de învingător. Aştept să intre pe teren o echipă foarte determinată care să apere numele Corona Braşov şi care să lupte tot meciul”.

Oana Bondar, jucătoare Corona Braşov: „CSM e o echipă puternică, au adus multe jucătoare valoroase, dar, ţinând cont că şi noi formăm o echipă puternică, trebuie să intrăm pe teren cu gândul că putem câştiga. Nu trebuie să ne influenţeze faptul că jucăm împotriva CSM-ului, să ne Sper ca la ora meciului să fim echipa mai în formă şi să jucăm aşa cum ne antrenăm şi pregătim meciurile. Nu trebuie să ne simţim inferioare adversarelor chiar dacă unele dintre ele au multe titluri mondiale sau europene. Vom intra pe teren încrezătoare în ceea ce am pregătit zi de zi.”

Bogdan Burcea, antrenor principal Corona Braşov: „Personal, trebuie să fiu realist. Jucăm acasă avem o echipă cu unele probleme de sănătate. Pot să promit însă că atât eu cât şi fetele vom depune eforturile cele mai mari, pentru a ne putea apropia un rezultat pozitiv. CSM are o echipă fosrte bună, bine finanţată, organizată. Toate atuurile lor nu ne opresc în a spera la un rezultat pozitiv. Sper ca toate fetele să ofere un plus echipei, pe parcursul jocului, aşa cum trebuie să se întâmple în toate meciurile cu miză. Au câteva atuuri foarte puternice, ceea ce la noi nu poate fi decât echipa, unitatea şi spiritul de grup. Avem unele probleme de sănătate, Laura Chiper şi Mica Brădeanu acuză probleme iar Ţăcălie este într-adevăr într-o situaţie complicată din punct de vedere al sănătăţii” 

Dorin Dușa

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY