Corona Brașov abordează primul meci din 2019 de acasă fără Laura Chiper, operată la cot

0
3324

Echipa de handbal Corona Braşov va juca duminică, de la ora 17.30, primul meci oficial din acest an pe teren propriu, în compania Universităţii Cluj.

Chiar dacă vor avea în faţă o echipă clasată în partea a doua a clasamentului şi care a acumulat doar şase puncte în turul campionatului, antrenorul Coronei, Ion Crăciun, este de părere că aceste echipe în foame de puncte sunt extrem de peruculoase. „Trebuie să fim realişti şi să conştientizăm că trebuie să facem un joc bun, pentru că Univesitatea Cluj e o echipă care are nevoie de puncte ca de aer, iar aceste echipe sunt extrem de periculoase pentru că se luptă din primul până în ultimul minut. Au şi câteva jucătoare cu experienţă care ştiu că trebuie să facă totul ca să iasă din zona fierbinte a clasamentului şi cu siguranţă vin la Braşov să lupte pentru puncte”.

Tehnicianul Coronei a mai spus la echipa lui are şi ea mare nevoie de o victorie pentru ca jucătoarele să îşi revină psihic. „Este primul meci acasă din acest an şi ne dorim foarte tare o victorie care să ne dea un moral bun. Trebuie să ne concentrăm foarte bine şi să facem totul pentru a câştiga, pentru că o victorie ar schimba puţin din starea pe care fetele o au acum”.

Din partida cu Universitatea Cluj de la Corona va lipsi Laura Chiper, jucătoare care în această săptămână s-a operat la cotul la care avea probleme mai vechi. Jucătoarea va sta 2 saptămâni cu atelă, urmând ca apoi să intre în programul de recuperare.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY