Corona Brașov a învins o echipă incomodă

0
1354

corona-slobozia 14-15Meciul Corona Brașov – CSM Unirea Slobozia, din etapa a 11-a a Ligii Naționale de handbal feminin, nu a fost așteptat de prea multă lume, în sala sporturilor de la poalele Tâmpei, însă, cei care au venit acolo, au asistat la un spectacol agreabil, cu mai multe momente importante.

Mai întâi, a fost vorba despre o detașare a gazdelor, pe tabela de marcaj, după un început forte : 3-0, 7-4, 11-5 (min. 20). Apoi, inexplicabil, oaspetele, ambițioase și arțăgoase, au avut o serie excelentă și au reușit o miraculoasă egalare : 11-11 (min 28)! A fost al doilea moment important, care nu a lăsat urme în tabăra gazdelor, pentru că brașovencele au trecut peste acest moment…răvășitor și au încheiat imediat repriza în avantaj : 13-11. După pauză, a intervenit momentul desprinderii sigure a echipei brașovene, de data aceasta fără cale de întoarcere pentru vizitatoare, care nu au mai avut parcă putere să răspundă în vreun fel…Așa s-a ajuns ca echipa gazdă să prindă din ce în ce mai multe aripi, scorul reflectând acest lucru : 16-12, 23-17, 27-21, 31-22, pentru ca, la final, gazdele să-și asigure o marjă clară, care le-a dat învingătoare, fără drept de apel : 33-23.

 

Declarații după meci:

Liviu Paraschiv, antrenor Slobozia: „E o înfrângere la 10 goluri diferență, în fața unei echipe de talia Coronei Brașov. Eu am urmărit să intre toată lumea pe teren, pentru că în repriza secundă a intrat toată echipa. Nu au mai fost așa de onectate, au comis multe greșeli și de aici, diferența. În general, sunt mulțumit de comportarea echipei, mai ales în prima repriză, când și-au dat drumul la joc și au evoluat așa cum trebuia”

Bogdan Burcea, antrenor Corona: „Am așteptat acest gen de meci, cu o echpă incomodă, care poate să pună probleme oricui. S-au agățat de meci, de fiecare fază și minge. Important este că în repriza secundă am reușit, spre deosebire de ele, să ținem ritmul, să facem o diferență confortabilă. Am avut din nou mai multe situații irosite, în situație de unu la unu, fără de care diferența putea să fie mult mai mare. Eu le felicit pe fete și, cu toții, trebuie acum să ne concentrăm spre finalul turului și spre meciurile din cupele europene”

 

Caseta tehnică:

Corona Brașov
Au marcat : Zamfir 8, Chiper 8, Brădeanu 6, Hotea 4, Tudor 2, Bondar 2, Dincă 1, Apetrei 1, Pricopi 1
Au jucat : Dedu (Mârcă) – Chiper, Tudor, Brădeanu, Apetrei, Zamfir, Hotea (Bondar, Pricopi, Neagu, Dincă, Țăcălie, Rațiu)
Antrenor principal : Bogdan Burcea

CSM Unirea Slobozia
Au marcat : Carabulea 6, Drăguț 4, Moroianu 4, Urse 2, Dăscălete 2, Artean 1, C. Nica 1, Stănciulescu 1, Drăgan 1, Popescu 1.
Au jucat : Martin (A. Nica) – C. Nica, Urse, Drăguț, Moroianu, Pavăl, Carabulea (Dăscălete, Stănciulescu, Artean, Simion, Drăgan, Grigoraș, Criclevit, Popescu)
Antrenor principal : Liviu Paraschiv

Dorin Dușa

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY