Corona Brașov a ajuns ieri în Germania, unde caută calificarea în finala Cupei EHF: „Metzingen este o echipă care poate fi bătută!”

0
2725

Învinse în urmă cu o săptămână pe teren propriu, elevele lui Bogdan Burcea au plecat în Germania cu gândul la finala Cupe EHF. Returul cu Metzingen pleacă de la scorul de 22-26, dar brașovencele afirmă că pot întoarce rezultatul în partida de sâmbătă seară.

Delegația brașoveană a ajuns în Germania în cursul zilei de ieri, după un drum cu autocarul până la București și apoi cu avionul până în Germania. Sâmbătă, Corona dispută returul din semifinalele Cupei EHF, cu Metzingen, care ar putea aduce calificarea în ultimul act, chiar dacă liderul din Bundesliga s-a impus duminica trecută cu 26-22. „Cunoaştem faptul că avem în faţă o echipă puternică, dar am încredere că jocul nostru va arăta altfel decât duminică. Am revăzut meciul, ştim unde am greşit, am început slab jocul şi am făcut multe greşeli. Credem însă în calificare. Trebuie să facem un joc exact, să ne apărăm bine şi atunci am putea câştiga la cinci goluri diferenţă, caz în care vom juca finala.”, a declarat Adriana Țăcălie la conferința de presă de dinaintea plecării în Germania.

De asemenea, Ana Maria Mârcă este de părere că Metzingen este o formație care poate fi învinsă și că Brașovul poate merge în finală. „Cu siguranţă că vom avea parte de un meci greu, dar sperăm să jucăm la un nivel mai bun decât în prima manşă. Metzingen este o echipă care poate fi bătută, dar nouă nu ne-a ieşit ce ne-am propus. Suntem motivate şi vom încerca să obţinem calificarea.”, a spus portarul Coronei.

Antrenorul formației de sub Tâmpa spune că echipa sa se va lupta până în ultimul minut pentru calificare și este încrezător în fetele sale. „Patru goluri nu înseamnă foarte mult în handbal, este o diferenţă care poate fi recuperată. Un lucru pot să promit şi eu şi fetele, că vom merge acolo nu să ne predăm, ci să luptăm până în ultimul minut pentru calificare. Va conta foarte mult tonusul psihic, felul în care vom aborda meciul şi vom face faţă presiunii publicului. Am avut multe meciuri bune în deplasare şi am încredere că vom putea face la fel şi de această dată. În orice situaţie, sunt mândru de ceea ce au realizat fetele până acum, le mulţumesc şi rugămintea mea către ele este să nu ne oprim aici. Din punct de vedere fizic fetele sunt în regulă, sper ca nivelul performanţei, individual şi pe echipă, să fie mai mare decât la meciul trecut. Am încredere că ne putem întoarce cu calificarea.”, a concluzionat tehnicianul Brașovului.

Partida dintre TuS Metzingen și Corona Brașov va avea loc sâmbătă, de la ora 21:00, și va fi transmisă de Dolce Sport 2.

sursă foto: Facebook ASC Corona Brașov Official

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY