Corona ajunge la cinci victorii consecutive în meciurile cu Dunărea Brăila

0
1069

corona-valcea 14-15Corona Brașov este aproape de a-și adjudeca matematic locul al treilea la finalul sezonului regulat. Brașovencele au câștigat, vineri seară, în deplasarea de la Brăila, 31-26, și ajunge la cinci victorii consecutive în Liga Națională în fața Dunării.

Corona a fost echipa mai bună în meciul de vineri seară, în care diferența s-a făcut totuși în ultimul sfert de oră. După un început echilibrat, oaspetele au început să pună stăpânire pe joc și să se desprindă pe tabelă, ajungând la plus cinci cu un minut înaintea finalului primei părți (10-15). Avantajul s-a dizolvat rapid însă, după ce Brăila a profitat de o superioritate numerică și a înscris de trei ori consecutiv. Czeczi a egalat la 19 în minutul 39 și s-a mers cap la cap până în minutul 48, moment în care Brașovul a apăsat din nou pe accelerație. Echipa lui Bogdan Burcea a înscris de șase ori consecutiv și a dus scorul la 30-24, profitând și de multe greșeli ale Brăilei, adjudecându-și încă trei puncte în clasamentul Ligii Naționale. În urma acestui rezultat, Corona este foarte aproape de a termina pe locul trei, în timp ce Brăila poate coborî până pe locul șapte, dacă Zalăul se va impune pe teren propriu în fața Constanței.

Voicu și Rațiu, accidentări serioase

Partida a avut și două momente mai puțin plăcute. Elena Voicu (Dunărea Brăila) și Daniela Rațiu (Corona Brașov) s-au accidentat în repriza a doua a meciului și au părăsit terenul de joc purtate pe brațe.

HC Dunărea Brăila-Corona Brașov 26-31 (11-15)
HC Dunărea Brăila: Horjea 7 goluri, Moldovan 7 (3 din 7m), Czeczi 5, Perianu 3, Safta 1, Brot 1, Boldyreva 1, Gheorghe 1
Corona Brașov: Zamfir 7 goluri (2 din 7m), Chiper 6, Brădeanu 6 (1 din 7m), Hotea 6, Apetrei 2, Briscan 1, Pricopi 1, Rațiu 1, Dincă 1
Aruncări de la 7m: 4/3, respectiv 5/3
Eliminări: 0 x 2 min., respectiv 4 x 2 min.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY