Constantin Ștefan se așteaptă la un meci dificil în Giulești: „Suntem precauți, Rapidul joacă bine pe teren propriu”

0
3863

HCM Rm. Vâlcea este în fața celei de-a cincea deplasări din acest sezon și speră să spargă gheața în partidele de pe teren străin în capitală, cu prilejul partidei împotriva Rapidului. Miza meciului este destul de mare, având în vedere că ambele formații au foame de puncte.

Deși întâlnește ultima clasată, formația cu cea mai slabă defensivă din Liga Națională, Constantin Ștefan avertizează că echipa sa nu va avea un meci simplu pe terenul Rapidului. „E un meci important atât pentru noi, cât și pentru Rapid. Vom încerca să jucăm un handbal bun pentru că ne dorim să câștigăm, dar suntem precauți, deoarece Rapidul joacă bine pe teren propriu. A făcut un meci bun și la Zalău și cu siguranță ne va aștepta un meci foarte dificil. Niciun meci nu seamănă cu altul, este foarte importantă formă de moment la ora jocului. Sperăm să putem combate jocul lor și să încercăm să ne creem situații cât mai bune de finalizare.”, ne-a declarat Constantin Ștefan înaintea acestei partide.

Până acum, cele trei victorii au venit în urma meciurilor de acasă, iar tehnicianul vâlcencelor s-a declarat nemulțumit de atitudinea fetelor sale în partidele din deplasare, fapt ce speră să se schimbe sâmbătă dimineață. „Meciurile din deplasare le-am abordat cu o altă determinare decât le-am abordat pe cele de acasă. Am discutat pe această temă cu fetele toată săptămâna, sper ca așteptările pe care le am de la ele să fie în concordanță cu ce am pregătit. Îmi doresc ca mâine să avem o formă sportivă bună și să legăm două victorii la rând în acest campionat.”, a concluzionat Constantin Ștefan.

În ciuda faptului că HCM-ul a înregistrat șase înfrângeri până în acest moment, tehnicianul echipei din Zăvoi spune că doar prestația de la Cisnădie l-a dezamăgit. „Îmi cunosc valoarea lotului, am putut destul de repede să fac comparație cu loturile celorlalte echipe. Dezamăgirea mare a mea, iar acest lucru o știu și jucătoarele, a fost prestația slabă a lor de la Cisnădie.”, a încheiat antrenorul Vâlcii. Pentru acest meci, Constantin Ștefan are la dispoziție 15 jucătoare, singura absență fiind cea a Clarei Vădineanu, nerefăcută după operația din vară.

Partida dintre Rapid București și HCM Rm. Vâlcea va avea loc sâmbătă, de la ora 11:00, în Sala „Rapid” din București.

sursă foto: Dan Lixandru

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY