Constantin Căliman, directorul general al CSM-ului: „O așteptăm pe Neagu la CSM cu o condiție: să își dorească și ea”

0
1193

cristina neagu buducnost2Victoria din finala turneului de la București, 24-20 cu Buducnost, l-a bucurat și pe unul din oamenii importanți din conducerea CSM-ului, Constantin Căliman, directorul general. La fel ca și Jakob Vestergaard, acesta consideră că victoria este surprinzătoare și spune că va aduce curând un nou pivot la echipă.

„E o surpriză că am învins Buducnost, având în vedere că e finalista Ligii Campionilor, dar mă așteptam, știam că fetele au valoare și putere. Mă bucur extraordinar de tare că Linnea Torstensson e o jucătoare care dă încredere echipei, iar Rodriguez ne-a uimit în seara asta, e un play-maker adevărat, cu multă poftă de joc și de gol. Suntem în tratative cu un nou pivot, sperăm ca zilele acestea să-l anunțăm.”, ne-a declarat Constantin Căliman la finalul meciului. Acesta este de părere că CSM are forța de a lua campionatul în acest sezon. „E un avantaj că nu jucăm în cupele europene, dar e și un dezavantaj. E păcat ca o echipă de asemenea valoare să nu joace în Europa. Nu avem ce să mai facem în acest sens, ne vom concentra pe campionat, luăm titlul și mergem în Ligă anul viitor.”

Directorul general al CSM-ului are își dorește să o transfere în viitor pe Cristina Neagu, cel mai bun inter stânga al turneului din acest weekend, însă spune că nu este suficient acest lucru. „O așteptăm pe Cristina Neagu la CSM cu o singură condiție: să își dorească și ea. Noi ne dorim suficient.”.

sursă foto: csmbucuresti.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY