Constanța urcă pe podium după victoria cu Odorhei! Turda pleacă cu toate punctele de la Satu Mare, Timișoara scoate un egal norocos la Focșani!

0
2917

Sâmbătă au avut loc alte trei partide din Liga Națională masculină de handbal. HC Dobrogea Sud Constanța a trecut de HC Odorhei cu 31-30 și a urcat pe podium, în timp ce Potaissa Turda continuă seria rezultatelor pozitive și la Satu Mare. La Focșani, CSM-ul din localitate a remizat cu Poli Timișoara, 26-26, după ce gazdele au avut 26-21 în minutul 56!

Cel mai interesant meci al zilei se anunța a fi cel de la Constanța, între HC Dobrogea Sud și HC Odorhei. Gazdele au câștigat cu 31-30 (20-15) un meci în care s-au aflat în permanență la conducere, însă în care Odorheiul a avut șansa de a scoate o remiză în ultimele secunde, însă Kumogorov a aruncat în blocajul lui Cutura.

Potaissa Turda a obținut toate punctele din deplasarea de la Satu Mare, 29-24, și a urcat pe poziția a doua a clasamentului. Elevii lui Horațiu Gal au controlat meciul de pe terenul CSM-ului, fiind în avantaj pe întreaga durată.

Mult mai palpitant a fost disputa CSM Focșani-Poli Timișoara, în care formația din Vrancea a ratat din nou o victorie importantă de puțin, la fel ca și cu Steaua, în prima etapă. Fără Viorel Ciubotaru, suspendat cinci etape după incidentul de la partida cu Turda, dar și fără două piese de bază, Ragea și Enache, accidentați, Focșaniul a avut victoria în mână. Gazdele au condus cu 26-21 în minutul 56, dar s-au văzut egalate în ultima secundă de Filip Lazarov, pe fondul unei superiorități numerice. De asemenea trebuie remarcat faptul că Fenici a părăsit terenul de joc accidentat.

Etapa se va încheia duminică dimineață, cu duelul HC Vaslui-HC Adrian Petrea.

Rezultatele de până acum (click pe rezultat pentru caseta tehnică):

sursă foto: satumaresport.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY