Constanța se întoarce cu toate punctele din Spania!

0
3666

HC Dobrogea Sud Constanța a câștigat și returul cu Cuenca, scor 28-26 (14-13), disputat astăzi în Spania. Băieții lui Zvonko Sundovski rămân în cursa pentru calificarea în sferturi și se pregătesc de duelul cu Holstebro, de pe 23 martie.

Constanța a revenit de la 22-24 în finalul partidei pentru a se impune cu 28-26 la final. Cu Cutura la coordonare, Constanța a marcat de patru ori consecutiv prin Crnoglavac, Malinovic, Toma și Cutura, iar Lidio Jimenez s-a văzut nevoit să ia timp de odihnă. Alves l-a învins pe Mitrevski, pentru ca Toma, servit excelent de Cutura, să refacă avantajul de două goluri. Alves a mai marcat o dată, pentru 26-27, pe superioritate numerică, iar cel care a închis partida a fost Malinovic, cu un gol în vinclul lui Marciel, din inter stânga. Dobrogenii continuă cursa pentru un loc în sferturile de finală, iar meciul cu Holstebro, de peste trei săptămâni, este decisiv.

Pentru Constanța au evoluat Mitrevski, Iancu (portari), Malinovic 6 goluri, Toma 6, Crnoglavac 4, Kevic 3, Vujovic 3, Cutura 2, Nistor 1, Nikolic 1, Markoski 1, Buricea 1, Chikovani, Csog, Mladenovic și Mocanu.

 

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY