Constanța remizează la Antalya, dar are prima șansă la calificare

0
773

HC Dobrogea Sud Constanța a încheiat la egalitate, scor 24-24, cu Antalyaspor, în Turcia, și păstrează prima șansă de calificare în turul 2 al Cupei EHF. Cip Travel Antalyaspor a făcut o primă repriză bună, pe care a încheiat-o în avantaj, scor 12-10, dar, după pauză, echipa constănțeană a preluat inițiativa.

La jumătatea reprizei secunde, HCD a întors scorul în favoarea sa, 18-17, prin golul marcat de Omar Yassin. S-a mers strâns, apoi o dublă a lui Omar a dus Constanța la 23-21 și victoria părea aproape. Erorile din atac le-au permis vicecampionilor Turciei să revină și să egaleze, 23-23. Ba chiar să treacă în avantaj, 24-23, după o pasă la intercepție care le-a dat șansa să marcheze pe contraatac. Sabin Ignat a recuperat însă excelent la semicerc după o aruncare ratată și a înscris, din extrema dreaptă, pentru 24-24, scor cu care avea să se încheie meciul. Returul se joacă pe 8 septembrie, de la ora 18.00, la Constanța.

Rudi Stănescu: „Este un rezultat bun. Avem prima șansă la calificare după egalul din Turcia. Ne vedem la Sala Sporturilor duminica viitoare. Sper să jucăm cu tribunele pline și să obținem victoria și calificarea!”

Antalyaspor (antrenor: Fatih Ișik): Babacan, Birkan – Beyhan 7 goluri, Tyukin 4, Grab 3, Uludag 3, Georgievski 2, Tosun 2, Aydin 1, Sukic 1, Yarmuroglu 1, Gigov, Turkmen, Yatkin, Yurdakul
HCD (Zvonko Sundovski, George Buricea): Hendawy, Iancu, Vasile – Malinovic 8 goluri, Chikovani 4, Omar 3, Ignat 3, Andrei 1, Simovic 1, Nikolic 1, Susanu 1, Csog, Ilie, Chiuffa

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY