Constanța, eliminată din cursa pentru sferturile Cupei EHF

0
3312

Calificată în premieră în faza grupelor Cupei EHF, echipa noastră a sperat la mai mult. Danezii au câștigat însă la Sala Sporturilor și ne-au scos din lupta pentru sferturile de finală. Rămânem cu imaginea unui public admirabil, care a încurajat echipa noastră timp de 60 de minute, chiar și atunci când victoria lui Holstebro nu a mai stat sub semnul întrebării. Istoria meciului s-a scris în prima repriză, când handbaliștii noștri s-au lovit de o apărare agresivă și de un portar în zi de grație, Frandsen, care a reușit 10 intervenții salvatoare până la pauză! Precizia la finalizare a danezilor a atârnat și ea decisiv și meciul era jucat în minutul 30: scor 16-8 pentru Holstebro. Ne-am apropiat la 5 goluri, 15-20, în minutul 45, dar Bramming & comp au menținut ritmul și au taxat toate erorile băieților noștri pentru o victorie fără dubii care îi menține în cursa pentru sferturile de finală.

Echipele: HC Dobrogea Sud (antrenor Zvonko Sundovski): Iancu 11 intervenții, Mitrevski 3 – Kevic 6 goluri (2x7m), Nikolic 4, Malinovic 3, Mladenovic 2, Cutura 2 (2), Mocanu 1, Nistor 1, Toma 1, Crnoglavac 1, Chikovani 1, Markoski, Buricea, Csog, Vujovic
Team Tvis Holstebro (Patrick Westerholm): Frandsen 17 intervenții, Gade 1 – Bramming 6 goluri (1), Nielsen 4, Smits 4, Porup 4, Lindholt 4, Ostlund 3, Kildelund 3, Karlsson.

Zvonko Sundovski: ”Este greu când te pregătești pentru un meci foarte important pentru club și pentru Constanța și faci atâtea greșeli în prima repriză. Noi am avut prea multe ratări, portarul lor a fost extraordinar și așa s-a pierdut meciul. Când joci cu o echipă daneză, te penalizează pentru fiecare greșeală. E greu să recuperezi 6-7 goluri. Am avut o șansă mare, dar nu am fost la nivelul care trebuia.”

George Buricea: ”Nu ne așteptam să se întâmple asta. Au fost prea multe ratări din situație unu contra unu cu portarul. Am intrat în panică și ei s-au desprins decisiv din prima repriză. Rămânem cu un gust amar pentru că puteam mai mult. Am fost o echipă fără nerv.”

Patrick Westerholm: ”Am început în apărare 5+1, așa cum am terminat în ultimele 10 minute ale meciului de acasă. Portarul nostru a avut o primă repriză excelentă și a făcut diferența pentru că așa am marcat multe goluri pe contraatac. Suntem foarte fericiți, încă sunt șanse teoretice să ne calificăm. Trebuie acum să cîștigăm pe teren propriu cu Cuenca.”

Magnus Bramming: ”Am jucat foarte bine în apărare în prima repriză, când s-a făcut diferența. Constanța s-a apropiat după pauză, dar am rămas concentrați. Am făcut un meci mare.”

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY