Constanța câștigă și returul cu Dinamo Victor, deși a ajuns la Rostov în această dimineață, la ora 5!

0
822

HC Dobrogea Sud Constanța merge în turul al doilea preliminar al EHF European League, după ce a învins și în retur pe HC Dinamo Victor, 28-27. Este o victorie cu atât mai prețioasă cu cât constănțenii au ajuns la Rostov în această dimineață, la ora 5:00!

Aflată la adăpostul a opt goluri, obținute după manșa tur, HC Dobrogea Sud Constanța a avut astăzi de luptat cu doi adversari. Pe lângă echipa rusă, constănțenii au trebuit să treacă și peste oboseala acumulată în urma călătoriei spre Rostov. Delegația dobrogenilor a ajuns la Rostov azi-dimineață, la ora 5:00, la mai mult de 24 de ore întârziere. Această situație a fost cauzată de către clubul rus, care nu a trimis autorităților în timp util un document prin care să ateste că HCD va disputa la Rostov un meci oficial.

Așadar, Constanța a câștigat și returul cu Dinamo Victor, 28-27, deși era condusă în minutul 46 cu 19-18 și în minutul 50 cu 21-20. Echipa lui Djordje Cirkovic merge mai departe cu scorul general de 54-45 și își așteaptă adversarul din turul al doilea preliminar, ultimul dinaintea grupelor competiției.

HC Dinamo Victor-HC Dobrogea Sud Constanța 27-28 (11-13)
HC Dinamo Victor: Zabolotskyi (6 intervenții), Chernikau (8 intervenții) (portari), Iltinskii 9 goluri, Otrezov 6, Mazurov 4, Polyakov 3, Vrachevich 2, Aflitulin 1, Krivenko 1, Pasenov 1, Tatarintsev, Tcokol, Volkov, Kochura, Grotskii, Makarov
HC Dobrogea Sud Constanța: Iancu (12 intervenții), Vasile (6 intervenții) (portari), Rocha Chiuffa 7 goluri, Șandru 5, Komogorov 5, Radojevic 4, Andrei 4, Chikovani 1, Ersin 1, Ilie 1, Buricea, Blazevic, Nistor, Simovic, Susanu
Aruncări de la 7m: 5/3, respectiv 6/4
Eliminări: Mazurov, respectiv Komogorov, Ilie, Blazevic
Cartonașe roșii: Tcokol, respectiv Blazevic

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY