Constanța, aproape de al treilea tur preliminar al Cupei EHF

0
4322

HC Dobrogea Sud Constanța este cu un pas în ultimul tur preliminar al Cupei EHF, după ce a câștigat prima manșă a „dublei” cu Talent Plzen sâmbătă, scor 28-21 (15-15). A fost o victorie conturată în partea a doua a întâlnirii, în care băieții lui Zvonko Sundovski au primit doar șase goluri.

Plzen a rezistat la Constanța doar o repriză, pe parcursul căreia gazdele au irosit destule șanse clare de gol, inclusiv o aruncare de la șapte metri. Lucrurile au intrat însă pe un făgaș normal în partea a doua, în special datorită lui Nikola Mitrevski, imbatabil în multe momente. Dobrogenii au primit doar două goluri în primele 17 minute ale actului secund, s-au desprins la nouă lungimi pe tabelă și diferența putea fi mult mai mare dacă nu ar fi intervenit relaxarea. Constanța se impune cu 28-21 și, la cum au arătat lucrurile sâmbătă, nu poate rata calificarea în faza următoare.

Pentru HCDS Constanța au evoluat Iancu, Mitrevski, Saldatsenka (portari), Vujovic (5 goluri), Crnoglavac (5), Mocanu (4), Kevic (3), Csog (3), Nistor (2), Chikovani (2), Mladenovic (2), Toma (1), Ignat (1), Malinovic, Susanu, Markoski.

Meciul retur are loc duminică, de la ora 19:00, tot la Constanța.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY