Conferință internațională de pregătire fizică în sportul de performanță la Rin Grand Hotel, în weekend-ul 16-17 iulie!

0
4421

În weekend-ul 16-17 iulie are loc la Rin Grand Hotel din București o Conferință Internațională de pregătire fizică în sportul de performanță, în care vor vorbi patru specialiști: Frank Kuhn (preparatorul fizic al naționalei Franței de baschet), Adrian Vasile (preparatorul fizic al campioanei Europei la handbal feminin, CSM București), Cristian Mărgărit (unul dintre cei mai buni nutriționiști din România) și Marcel Porfirescu (specialist in recuperare medicala in sportul de performanta).

Conferința va avea două părți, una teoretică, ce va avea loc la Rin Grand Hotel, și una practică, la Sala Apollo. Cursul este adresat tuturor celor care vor să se perfecționeze sau să afle mai multe lucruri despre pregătire fizică, planificare, nutriție. accidentări și prevenirea lor și multe altele.

Data limită a înscrierii este 15 iulie, iar taxa este în valoare de 200 de lei. Pentru înscriere, accesați acest link: http://www.sportsuport.ro/conferinta/

Partenerii acestui eveniment sunt Sport Suport, Bogdan Voina (manager Sport Suport) și Ministerul Tineretului și Sportului.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY