CONCURS: Câștigătorul celei de a treia invitații la partida CSM București-HCM Baia Mare și întrebarea pentru ziua a patra

0
1053

lois abbingh hcm baia mareZilnic, începând de vineri, 27 februarie, și până miercuri, 4 martie, www.handbalvolei.ro și CSM București vă trimit la derby-ul dintre CSM București și HCM Baia Mare, ce se va disputa pe data de 5 martie, în capitală. 

A patra întrebare care vă poate aduce o invitație dublă la meciul CSM București-HCM Baia Mare este: Câte puncte a acumulat HCM Baia Mare în prima fază a grupelor Ligii Campionilor, în acest sezon ?

Așteptăm răspunsurile dumneavoastră pe mail, la handbalvolei@yahoo.com, alături de numele complet și numărul de telefon, până la încheierea zilei. În cazul în care mai multe răspunsuri sunt corecte, câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți. Câștigătorul va fi anunțat a doua zi dimineață.

BONUS: Toți cei șase câștigători vor participa, la pauza meciului, la o tragere la sorți ce va avea loc la masa oficială, în urma căreia unul dintre ei va câștiga o eșarfă cu însemnele clubului CSM București.

De asemenea, suntem bucuroși să vă informăm că al doilea câștigător al unei invitații duble este Negulescu Viorel.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY