CONCURS: Câștigătorul celei de a patra invitații la partida CSM București-HCM Baia Mare și întrebarea pentru ziua a cincea

0
1141

eliza buceschi baia mare-savehofZilnic, începând de vineri, 27 februarie, și până miercuri, 4 martie, www.handbalvolei.ro și CSM București vă trimit la derby-ul dintre CSM București și HCM Baia Mare, ce se va disputa pe data de 5 martie, în capitală. 

A patra întrebare care vă poate aduce o invitație dublă la meciul CSM București-HCM Baia Mare este: Care a fost cea mai bună marcatoare a HCM-ului în meciul din Liga Campionilor, de sâmbătă, câștigat cu 34-24 în fața lui IK Savehof ?

Așteptăm răspunsurile dumneavoastră pe mail, la handbalvolei@yahoo.com, alături de numele complet și numărul de telefon, până la încheierea zilei. În cazul în care mai multe răspunsuri sunt corecte, câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți. Câștigătorul va fi anunțat a doua zi dimineață.

BONUS: Toți cei șase câștigători vor participa, la pauza meciului, la o tragere la sorți ce va avea loc la masa oficială, în urma căreia unul dintre ei va câștiga o eșarfă cu însemnele clubului CSM București.

De asemenea, suntem bucuroși să vă informăm că al patrulea câștigător al unei invitații duble este Radu Adrian.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY