Clujul și Romanul termină la egalitate un meci nebun

0
1007

mazareanu cluj-roman 13-14”U” Alexandrion Cluj și HCM Roman au oferit un meci spectaculos în Sala „Horia Demian”. Cele două formații au terminat la egalitate, 29-29, într-o partidă în care Agrigoroaie a restabilit egalitatea cu cinci secunde înaintea finalului.

Romanul nu a repetat performanța din Supercupă, în timp ce înfrângerile categorice suferite de Cluj în ultimele amicale, cu Brașov și Zalău, s-au dovedit a fi doar accidente. Gazdele au început perfect meciul și au avut un prim sfert de oră în care au profitat la maxim de multele greșeli ale echipei lui Florin Pera, desprinzându-se la șase goluri pe tabelă (10-4), dar până la finalul reprizei oaspetele au echilibrat disputa. Tymoshenkova a închis poarta, Romanul a egalat la 11, în minutul 27, însă la pauză tot Clujul a intrat în avantaj, 14-11, o diferență stabilită pe fondul eliminării lui Băbeanu și a intervențiilor lui Măzăreanu.

De 11 minute a avut nevoie HCM Roman pentru a restabili egalitatea în partea a doua (16-16). Din acel moment, niciuna din cele două echipe nu s-a mai desprins la mai mult de un gol, transformând finalul într-unul extrem de palpitant. Cu un minut și jumătate rămas din joc, Florin Pera a primit o eliminare de două minute, Stoleru a trimis o pasă greșită către Băbeanu, iar Ivan a adus Clujul în avantaj în ultimul minut, din aruncare de la șapte metri. N-a fost însă ultimul gol al partidei, pentru că Agrigoroaie a adus un punct echipei sale, după ce în prealabil Ani-Senocico și Ivan au primit eliminări de două minute. Scor final 29-29, într-un meci în care ambele echipe puteau obține victoria.

”U” Alexandrion Cluj-HCM Roman 29-29 (14-11)
”U” Alexandrion Cluj: Ani-Senocico 10 goluri (2 din 7m), Popa 6, Ivan 3 (1 din 7m), Chintoan 3, Paraschiv 3, Laslo 2, Vălean 1, Florea 1
HCM Roman: Băbeanu 6 goluri (3 din 7m), Toskovic 4, Druțu 4, Stoleru 4, Iuganu 3, Agrigoroaie 3, Horobeț 2, Crap 2 (1 din 7m), Mihalschi 1 (din 7m)
Aruncări de la 7m: 5/3, respectiv 6/5
Eliminări: 8 x 2 min., respectiv 7 x 2 min.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY