Clujul scapă de emoții după victoria cu Rapid

0
4570

”U” Alexandrion Cluj este foarte aproape de a termina pe locul 10 în Liga Națională după ce a reușit să învingă Rapidul, la limită, scor 24-23 (9-13).

Chiar dacă s-a impus, ”U” Alexandrion Cluj a repetat prestația slabă din tur, când a cedat pe terenul Rapidului. De această dată ardelencele au reușit să-și treacă în cont victoria, iar Ana Maria Măzăreanu a avut decisivă în acest sens.

Giuleștencele au fost mai bune în prima repriză, profitând de un joc fără idei al gazdelor, dar și de destule erori ale acestora. Rapidul a condus cu 10-6 în minutul 19, scor la care Măzăreanu a apărat o aruncare de la șapte metri a lui Moroianu. Chiar și așa, echipa lui Vasile Mărgulescu și-a păstrat avantajul până la pauză, scor 13-9.

”U” a revenit mai montată de la cabine și acest lucru a avut efect pe tabelă. Tetean a egalat la 13 în minutul 36, iar până la jumătatea reprizei s-a mers cap la cap. Au urmat patru goluri legate ale clujencelor și totodată desprinderea decisivă pe tabelă. Chintoan a făcut 21-17 și tot ea stabilea cea mai mare diferență a partidei, 23-18, cu șase minute înaintea finalului. Sfârșitul disputei a găsit Rapidul în superioritate numerică, fapt de care a și profitat și a reușit să termine la un gol în urma adversarei. 24-23, un rezultat bun pentru ”U” Alexandrion Cluj, care își asigură în mare măsură locul 10 la final, chiar dacă jocul nu a strălucit. În schimb, Rapidul speră în continuare la salvare, chiar dacă a pierdut astăzi.

sursă foto: cjsport.ro

Results

TeamPrima reprizăRezultat final
”U” Cluj924
CS Rapid București1323

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY