Clujul pune capăt seriei rezultatelor negative. Mădălina Ion, la primul meci pentru Slobozia

0
2182

”U” Alexandrion Cluj a câștigat sâmbătă seară și a pus capăt unei serii de patru înfrângeri consecutive. Ardelencele au învins pe CSM Unirea Slobozia, scor 26-21, mai clar însă decât o arată scorul.

Ceva mai mult de 20 de minute a fost echilibrată partida de la Cluj, dintre ”U” Alexandrion și CSM Unirea Slobozia. Oaspetele au condus cu 8-7 pe terenul formației pe care o învinsese în sezonul trecut în sezonul regulat, dar din acel moment jocul echipei Victorinei Bora s-a rupt. Laslo, Paraschiv și Ivan au dus scorul la 12-8, iar restul partidei a devenit o formalitate pentru gazde. S-a intrat la cabine cu 13-10, pentru ca în primele zece minute ale actului secund gazdele să rezolve soarta celor trei puncte, pe fondul unui parțial de 9-1. Finalul meciului a găsit o echipă relaxată a Clujului, care a dat oportunitatea oaspetelor să se apropie pe tabelă. Scor final 26-21, trei puncte mari pentru ”U” Alexandrion Cluj, care urcă, cel puțin pe moment, pe locul 8. În schimb, CSM Unirea Slobozia rămâne pe locul 12, cu 7 puncte, pe un loc ce duce la baraj.

Mădălina Ion a debutat pentru CSM Unirea Slobozia

Dacă etapa trecută Manoilă și Marchidanu au debutat pentru Slobozia, deplasarea de la Cluj a reprezentat primul meci în tricoul echipei pentru o altă jucătoare. Campioana mondială Mădălina Ion, împrumutată de la CSM București, a evoluat astăzi pentru prima oară la echipa antrenată de Victorina Bora, intrând în poartă pe finalul partidei.

”U” Alexandrion Cluj-CSM Unirea Slobozia 26-21 (13-10)
”U” Alexandrion Cluj: Enache, Măzăreanu (portari), Chintoan 10 goluri, Paraschiv 5, Laslo 4, Popa 3, Ivan 2, Dindiligan 1, Biriș 1, Severin, Vălean, Vasiliu, Petruș, Boian
CSM Unirea Slobozia: Ion, Martin (portari), Enescu 8 goluri, Drăguț 3, Genkova 2, Ostase 2, Manoilă 2, Toma 2, Băcăoanu 1, Pavăl 1, Marchidanu, Strahan, Ilie
Aruncări de la 7m: 3/3, respectiv 3/2
Eliminări: Dindiligan (2), Chintoan (2), Laslo, Biriș, Popa, respectiv Drăguț, Ilie, Pavăl

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY