Clujul continuă evoluțiile bune cu Amariei pe bancă

0
1381

laura popa u cluj”U” Alexandrion Cluj a demonstrat încă o dată că este o echipă mult schimbată în bine de când Carmen Amariei a sosit pe banca tehnică. Ardelencele s-au impus cu 25-24 în fața Brăilei, într-un meci însă în care s-au relaxat prematur, fapt ce le putea costa victoria.

Clujul a ajuns la două victorii în patru partide cu Amariei pe bancă, tot atâtea cât obținuse în tot turul campionatului. În meciul de aseară ardelencele au arătat bine, dominând timp de 50 de minute autoritar o echipă cu aspirații la cupele europene.

Brăila a contat doar în debutul partidei, când a și condus cu 4-3, după care a urmat o serie de cinci goluri consecutive ale gazdelor. Până la pauză, diferența de patru lungimi s-a menținut (15-11), deși între timp Chintoan ducea scorul la 12-7, în minutul 24 al partidei.

La reluare, Clujul a menținut același ritm, însă doar timp de 20 de minute. Aceeași Chintoan stabilea cea mai mare diferență a meciului, de șase goluri, 21-15, dar totul se putea nărui în final de meci pentru echipa lui Carmen Amariei. Brăila a avut o tresărire de orgoliu și a recuperat deficitul de șase goluri, egalând la 24 prin golul lui Farcău, cu două minute înainte de final, însă Popa a adus fericirea în tabăra Clujului, marcând golul victoriei. Scor final 25-24 și Universitatea urcă două poziții în clasament, ajungând pe locul 11.

”U” Alexandrion Cluj-HC Dunărea Brăila 25-24 (15-11)
”U” Alexandrion Cluj: Enache, Măzăreanu (portari), Popa 7 goluri, Laslo 5, Paraschiv 3, Chintoan 3, Biriș 3, Vălean 2, Tetean 2, Ivan, Cîrjan
HC Dunărea Brăila: Stan, Dobre (portari), Horjea 7 goluri, Perianu 5, Farcău 4, Brot 3, Irimia 2, Moldovan 1, Ganichkina 1, Czeczi 1, Safta, Marchidanu, Eșanu, Gheorghe
Aruncări de la 7m: 7/7, respectiv 7/3
Eliminări: 1 x 2 min., respectiv 3 x 2 min.

Foto: Liviu Codreanu

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY