Claudiu Dediu lasă Potaissa Turda pentru Energia

0
1347

HANDBAL MASCULIN - POTAISSA TURDA - DINAMO BUCURESTIPotaissa Turda a anunțat că se va despărți de încă un jucător, după Flavius Cîmpan, Răzvan Szopka și Mircea Alisie. Claudiu Dediu, golgheterul campionatului în sezonul trecut, va părăsi gruparea ardeleană și va evolua din sezonul viitor la Energia Pandurii Tg. Jiu.

Interul stânga pleacă astfel de la Potaissa Turda după patru ani de zile, timp în care a cucerit medalia de bronz în sezonul treecut și a devenit golgheterul României. Claudiu Dediu va merge din vară la Energia Pandurii Tg. Jiu. „Claudiu Dediu a făcut o treabă extraordinară la Turda, a ajuns golgheterul României, un titlu cu care a intrat în istoria handbalului românesc obținându-l. A fost un jucător extraordinar de serios, practic cel mai bine pregătit fizic jucător de la Potaissa Turda. Va rămâne în istoria clubului Potaissa Turda, îi mulțumim lui Claudiu Dediu și îi dorim să aibă parte de reușite la noua sa destinație.”, ne-a declarat Flaviu Sâsâeac, președintele echipei Potaissa Turda.

Claudiu Dediu a ajuns în 2011 la Potaissa Turda, transferat de la CSU Suceava și este al patrulea jucător care părăsește gruparea antrenată de Horațiu Gal, după Flavius Cîmpan, Răzvan Szopka și Mircea Alisie.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY