Chikovani, de neoprit de fosta echipă! Dunărea pleacă cu toate punctele de pe Bega!

0
3926

Cel mai echilibrat meci al rundei de până acum a avut loc la Timișoara, unde Dunărea Călărași a reușit să se impună pe terenul lui Poli, 25-24 (12-13). Irakli Chikovani, fostul jucător al bănățenilor, a fost cel mai bun om al partidei, cu zece reușite, însă per-total Dunărea a arătat bine, tactica pregătită de Caslav Dincic dând roade.

Cu excepția unor momente de „evadare”, cele două formații au mers cap la cap pe întreaga durată a disputei. Chiar dacă spectacolul a fost lăsat în plan secund, suspansul s-a menținut până în ultimele secunde.

Iar până în minutul 21, când Gurkovsky marca pentru 8-10, diferența cea mai mare fusese de un singur gol. Daskaloski și Sorokin și-au făcut treaba între buturi, dar și pe fondul unor atacuri greoaie ale ambelor formații. Chikovani a făcut 8-11 în minutul 22, însă până la pauză Poli a întors rezultatul, pe fondul a mai multor greșeli comise de Dunărea, și tabela indica 13-12 la finalul primelor 30 de minute.

Echilibrul s-a menținut și în actul secund și cu excepția a două momente diferența dintre cele două formații a fost una minimă. Timișoara s-a desprins la două lungimi în minutul 40, profitând de un moment de om în plus (18-16), și a venit rândul oaspeților să revină. Gurkovsky a egalat la 19 la jumătatea reprizei, iar până la final Călărașiul a trecut în avantaj de fiecare dată, fără a se desprinde decisiv. O desprindere pe care Marius Ignat a avut-o în mână la scorul de 25-24, însă Savic, intrat în poarta bănățenilor după ce Daskaloski văzuse o eliminare temporară pentru proteste, l-a blocat pe acesta în două situații de unu la unu. A urmat apoi rândul lui Sorokin să intervină, la o aruncare slabă a lui Lazarov, astfel că băieții lui Caslav Dincic se impun pe Bega, scor 25-24.

sursă foto: Facebook Clubul de Handbal CSU Politehnica Timisoara

Results

TeamPrima reprizăRezultat final
SCM Politehnica Timișoara1324
AHC Dunărea Călărași1225

SCM Politehnica Timișoara

AHC Dunărea Călărași

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY