Campioana începe perfect sezonul, cu victorie la Constanța! Minaur și Focșani s-au impus lejer, CSM Bacău a câștigat duelul nou-promovatelor

0
5751

Sezonul 2018-2019 a debutat cu două surprize, la Constanța și Făgăraș. Nu prin prisma rezultatelor, ci prin prisma diferenței înregistrate pe tabelă la finalul partidelor, în condițiile în care Dinamo a trecut de Dobrogea Sud Constanța cu 30-24, iar Focșani de Făgăraș, 27-19.

După victoria din Supercupă, Dinamo a trecut încă o dată de Constanța. Mult mai clar de data aceasta, deși în primul meci „câinii” s-au impus cu 31-26, iar astăzi cu 30-24. Dinamo a controlat autoritar meciul de la Constanța, a intrat la cabine cu un avantaj de șapte goluri, iar ecartul s-a dovedit a fi mai mult decât liniștitor până la încheierea partidei. La fel ca și în urmă cu o săptămână și jumătate, Bannour a fost principalul om de gol al campioanei.

Pentru a treia oară consecutiv, CSM Focșani a câștigat la Făgăraș. La debutul lui Sandu Iacob ca antrenor al Focșaniului, echipa din Vrancea a condus ostilitățile din primul și până în ultimul minut și a obținut cea mai categorică victorie din istorie la Făgăraș. Bogdan Moisă, Mădălin Țuțu autori a câte șase goluri, și Emilian Marocico sunt evidențiații din tabăra oaspeților.

Minaur Baia Mare este primul lider al campionatului, după victoria 33-21 cu HC Buzău. Băimărenii n-au avut emoții la debutul în noul sezon, având în vedere că diferența s-a făcut rapid, încă din primele zece minute. Cu șapte goluri înscrise în ultimele 20 de minute, Tudor Marta a fost principalul marcator al meciului.

La Cluj a avut loc cel mai echilibrat meci al zilei, între două nou-promovate. CSM Bacău a câștigat pe terenul Universității, 24-22, după un meci în care însă a condus în permanență. Victoria s-a conturat însă în ultimele zece minute, atunci când Juverdianu și Gabriel Contighiu au dus scorul la 20-24 în favoarea oaspeților. Primele puncte pentru Bacău pe prima scenă, după o pauză de trei ani de zile.

Rezultatele înregistrate miercuri (click pe scor pentru marcatori) și programul partidelor rămase de disputat: 

sursă foto: csdinamo.eu

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY