Campioana câștigă prima deplasare în capitală a sezonului

0
1506

laurentiu tomaEtapa a șaptea a programat un duel ce în urmă cu câțiva ani însemna un adevărat derby în partea de sus a clasamentului: CSA Steaua-HCM Constanța. Campioana s-a impus fără probleme, într-un meci în care însă trei jucători au părăsit terenul accidentați.

Steaua a rezistat în fața Constanței aproape o repriză. Deși s-a început greoi, cu un singur gol în primele cinci minute, jocul a început să crească în intesitate. Până la pauză, HCM s-a desprins la trei goluri, ajutată de paradele lui Rudi Stănescu. Partea a doua a fost controlată în totalitate de oaspeți, care au avut un avantaj și de zece goluri, redus însă pe final, atunci când Zvonko Sundovski a trimis tinerii în teren jucători pe care-i are la dispoziție.

Trei accidentări în partida de duminică dimineață

Din păcate, ambele echipe au avut de suferit în acest meci. La debutul în tricoul Stelei, Novica Rudovic a ieșit accidentat în debutul părții secunde, așa cum au făcut-o și Marius Stavrositu și Albert Cristescu, ambii de la HCM Constanța. Toți trei au suferit entorse.

CSA Steaua Alexandrion București-HCM Constanța 25-32 (11-14)
CSA Steaua: Salinas 6 goluri (2 din 7m), Pîrîianu 5, Georgescu 5, Rudovic 3 (1 din 7m), Arsene 3, Corzo 2, Stanciu 1
HCM Constanța: Cutura 8 goluri (2 din 7m), Toma 5 (1 din 7m), Humet 5, Buricea 5, Angelovski 5, Cristescu 2, Vujadinovic 1, Șomlea 1 (din 7m)
Aruncări de la 7m: 3/3, respectiv 5/4
Eliminări: 5 x 2 min., respectiv 4 x 2 min.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY