Calificarea în play-off, obiectivul Politehnicii Timișoara

0
1408

După o primă parte a sezonului cu destule probleme financiare, dar cu prestații bune, Poli Timișoara și-a propus o clasare în primele opt la finalul sezonului regulat. Bănățenii se află într-o postură bună, chiar dacă se află pe locul șapte, programul fiind la prima vedere accesibil față de cel al rivalelor directe.

Elevii lui Pero Milosevic au început pregătirea pe 4 ianuarie și au disputat deja două partide amicale, cu CSM Oradea (37-30) și HC Adrian Petrea (25-25). Pentru timișoreni urmează alte patru meciuri, două cu Vojvodina (vineri de la 17:00 și sâmbătă de la 13:30) și două la Sabac, cu Metaloplastika, la care vor lua parte și internaționalii Fenici și Grigoraș. Vor lipsi în schimb Ștefan, Marușca și Neamțu, convocați la lotul de tineret.

Cea mai importantă veste este că s-au mai rezolvat din problemele financiare. În aceste condiții, apele s-au mai liniștit pe Bega. „Băieții au primit ceva bani. Avem promisiuni că se vor rezolva toate problemele. Vreau să le mulțumesc pentru răbdarea de care au dat dovadă și tuturor celor care fac tot posibilul ca situația să se rezolve.”, ne-a declarat Dan Dumitru, vicepreședintele CH Poli Timișoara.

Obiectivul bănățenilor este clasarea pe un loc de play-off. Momentan Poli este pe locul șapte, la egalitate cu Dunărea Călărași și Minaur Baia Mare, ocupantele locurilor opt și nouă și la trei puncte în urma Stelei și a Turzii. „Băieții s-au pregătit bine în această perioadă. Plecăm cu speranța ca 2016 să fie cel puțin la fel de bun ca și 2015. Avem ca obiectiv locurile 1-8, după ce ne vom califica în play-off vom spune și intențiile noastre de acolo. Totul depinde de forma de moment, de șansă.”, a concluzionat Dan Dumitru.

În primul meci oficial din 2016, Poli Timișoara va primi vizita campioanei Minaur Baia Mare, pe 4 februarie. În acest meci, bănățenii nu se vor baza pe Irakli Chikovani, suspendat.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY