Calificare la pas pentru Craiova, duel cu Tertnes Bergen în turul următor! Cisnădie va întâlni pe Galychanka în turul secund al Cupei EHF

0
1743

SCM Craiova n-a avut probleme cu Jomi Salerno în primul tur preliminar al Cupei EHF, de care a trecut cu 59-38 la general. Oltencele știu totodată și cu cine se vor duela în turul al doilea: Tertnes Bergen, reprezentanta Norvegiei.

SCM Craiova s-a impus fără emoții în cele două partide cu Jomi Salerno, disputate pe teren propriu, în weekend. Sâmbătă, oltencele au dispus cu 30-21 de campioana Italiei, în timp ce duminică a fost 29-17. Cele două întâlniri au reprezentat revenirea pivotului Bobana Klikovac în terenul Craiovei, iar muntenegreanca a și marcat de șapte ori. Principala marcatoare a echipei din Bănie în weekend a fost Patricia Vizitiu, cu 12 goluri.

Craiova va întâlni în turul al doilea pe Tertnes Bergen, echipă fără rezultate notabile la nivel european în ultimii ani. De asemenea, Măgura Cisnădie și-a aflat adversarul din turul al doilea, respectiv Galychanka, din Ucraina. Aceasta a trecut în primul tur de Azeryol Baku, 26-24 și 23-18.

Meciurile din turul 2 vor avea loc pe 12-13 octombrie și 19-20 octombrie. Cisnădie va disputa primul meci acasă, iar Craiova va juca returul pe teren propriu.

sursă foto: scmcraiova.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY