Călărașiul învinge Dinamo la mare luptă

0
1131

alin sania dunarea calarasiDunărea Călărași a reușit să învingă pe Dinamo și în retur, după ce o făcuse și în prima parte a sezonului. Elevii lui Aihan Omer s-au impus cu 32-29 (18-16), fiind conduși o singură dată pe tabelă, 3-4.

După un început echilibrat de meci, călărășenii, conduși de Șania din teren, și-au început desprinderea. Gurkovsky a făcut 11-8, stabilind cea mai mare diferență a reprizei, însă Dinamo a revenit după ce a ieșit avansat la Alin Șania și a profitat de două superiorități numerice. Asoltanei a egalat de trei ori până la pauză, la 14, 15 și 16, dar ultimul cuvânt l-a avut tot Dunărea, care a intrat la cabine în avantaj, 18-16, prin golurile semnate de Nicolae și Șoldănescu.

La reluare, Nicolae a făcut 19-16, după care Vrankovic a primit o eliminare de două minute de care gazdele au profitat la maxim. Gavriloaia a dus scorul la 22-17, un avantaj menținut până în ultimul sfert de oră, când Dinamo s-a apropiat, la rândul ei în superioritate numerică. Chiruț a tras echipa după el pe final și și-a adus echipa la un gol în urma Călărașiului, dar jocul s-a rupt definitiv după ce Șandru a fost eliminat și Tsap a transformat o aruncare de la șapte metri. În inferioritate numerică, Dinamo nu a găsit soluții, iar Zacaciurin a închis conturile, cu un gol din extremă. 32-29 la final și Călărașiul urcă pe locul doi, în timp ce Dinamo coboară de pe podium.

AHC Dunărea Călărași-Dinamo București 32-29 (18-16)
AHC Dunărea Călărași: Brazhny, Andrei (portari), Șania 6 goluri, Gurkovsky 6, Mitrea 5, Gavriloaia 4, Tsap 3 (toate din 7m), Zacaciurin 3, Nicolae 3, Șoldănescu 1, Kumogorodsky 1
Dinamo București: Makaria, Fuică, Irimuș (portari), Chiruț 7 goluri, Ragot 4, Asoltanei 4 (2 din 7m), Mocanu 4, Vrankovic 3, Diaw 2, Nițu 2, Șandru 2, Mironescu 1, Răpciugă, Manea, Băluț
Aruncări de la 7m: 3/3, respectiv 3/2
Eliminări: 4 x 2 min., respectiv 3 x 2 min.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY