Călărașiul câștigă pentru a treia oară în fața lui Dinamo în acest sezon

0
1062

calarasi-dinamo vrakovic playoffUltimul sfert de finală a avut nevoie de aruncări de la șapte metri pentru a-și decide câștigătoarea. Dunărea Călărași s-a impus din nou în fața lui Dinamo, cu multă șansă însă, ajungând la trei victorii din tot atâtea întâlniri directe în acest sezon.

Partida a avut un prim sfert de oră echilibrat, după care Dinamo a început să se distanțeze, profitând de multele greșeli ale gazdelor. De la 8-7, Dinamo a înscris de patru ori consecutiv și până la pauză și-a continuat desprinderea, ajungând la cinci goluri peste adversari la finalul primelor 30 de minute.

Doar că jocul lui Dinamo s-a rupt începând cu minutul 37, atunci când Vrakovic puncta pentru 16-22. Din acel moment, elevii lui Constantin Ștefan au avut o cădere în joc și au permis gazdelor să revină în meci, iar Bulov, cu o triplă, a readus Dunărea în avantaj: 27-26. În continuare neinspirați la finalizare, dinamoviștii s-au văzut conduși cu 29-27, însă au avut puterea de a egala, la 29 și de a trimite meciul la aruncările de la șapte metri, profitând de o eliminare primită de Șoldănescu.

Zacaciurin a ratat primul la aruncările de la șapte metri, dar tot Călărașiul a avut câștig de cauză, după ce Andrei și Brazhnyk au apărat ultimele două aruncări ale dinamoviștilor, executate de Diaw și Șandru. Scor final 33-32, dar totul se va decide la București.

AHC Dunărea Călărași-Dinamo București 33-32 (12-17, 29-29) – după aruncările de la șapte metri
AHC Dunărea Călărași: Coveianu, Brazhnyk, Andrei (portari), Gavriloaia 6 goluri, Bulov 5, Zacaciurin 4, Șania 4 (1 din 7m), Komogorodsky 4 (1 din 7m), Săulescu 2, Gurkovsky 2, Nicolae 1, Șoldănescu 1, Voinea.
Dinamo București: Makaria, Fuică, Irimuș (portari), Asoltanei 10 goluri (1 din 7m), Vrankovic 6, Șandru 4, Mocanu 4, Ragot 2, Mironescu 2, Diaw 1, Răpciugă, Manea, Băluț, Nițu, Sandrk
Au transformat la aruncările de la șapte metri: Kumogorodsky, Gavriloaia, Săulescu, Șania, respectiv Asoltanei, Mironescu, Ragot
Au ratat la aruncările de la șapte metri: Zacaciurin, respectiv Diaw, Șandru
Aruncări de la 7m (timpul regulamentar): 2/2, respectiv 2/1
Eliminări: 4 x 2 min., respectiv 1 x 2 min.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY