Călărașiul a surclasat Odorheiul

0
1109

odorhei-calarasi 14-15Al doilea meci între echipe ce au locul în play-off asigurat, între Dunărea Călărași și HC Odorhei, nu a avut istoric. Fără Alin Șania, Călărașiul s-a impus de o manieră categorică în fața Odorheiului, care face al doilea meci slab în doar patru zile.

Odorheiul a fost de nerecunoscut în deplasarea de la Călărași. Gazdele au taxat la maxim greșelile și ratările echipei lui Vlad Caba, marcând multe goluri ușoare, pe contraatac și faza a doua. Așa s-a ajuns ca tabela să indice un incredibil 15-6, după ce în minutul 14 oaspeții conduceau cu 6-5, iar ceea ce se anunța un duel interesant s-a transformat într-un antrenament cu public.

Nici în partea a doua elevii lui Vlad Caba nu au arătat foarte multe și Gavriloaia a reușit să semneze, cu 12 minute înainte de final, cea mai mare diferență a partidei: 26-14. Cu punctele în buzunar, călărășenii au redus motoarele și au dat posibilitatea Odorheiului să evite o înfrângere categorică, din punct de vedere al scorului. Ultimul eveniment notabil l-a avut în prim-plan pe Rusia, care a primit cartonașul roșu după un gest nesportiv.

AHC Dunărea Călărași-HC Odorhei 29-25 (16-8)
AHC Dunărea Călărași: Brazhnyk, Andrei (portari), Gavriloaia 7 goluri, Zacaciurin 5, Săulescu 5, Nicolae 4, Gurkovsky 3, Tsap 2 (1 din 7m), Bulov 2, Komogorodsky 1, Șoldănescu
HC Odorhei: Szabo, Tevzadze, S. Orban (portari), Mihalcea 5 goluri, Rusia 4, Talas 3, Onyejekwe 3, Sipos 2, Kuzmanoski 2, Majnov 2 (1 din 7m), Ramba 2, Komporaly 1, Stoilov, L. Orban
Aruncări de la 7m: 1/1, respectiv 2/1
Eliminări: 5 x 2 min., respectiv 1 x 2 min.
Cartonaș roșu: Rusia

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY