Branislav Angelovski vede cel mai echilibrat sezon de când se află în România: „Sunt echipe cum nu am prins niciodată!”

0
2740

După șapte ani petrecuți la Constanța în calitate de jucător, fie pentru HCM, fie pentru HC Dobrogea Sud, Branislav Angelovski așteaptă noul sezon din postura de oficial al echipei de pe litoral. Un sezon despre care crede că va fi cel mai puternic începând cu 2010, de când a ajuns în Liga Națională.

Branislav Angelovski a rămas în cadrul clubului și așteaptă cu entuziasm noul sezon, în care Constanța se anunță o echipă redutabilă. Macedoneanul de 40 de ani a prefațat noul sezon, în care vede șapte formații implicate în lupta pentru Europa. „Echipa noastră este mai puternică pe hârtie, posturile s-au dublat. Sunt optimist în ceea ce privește echipa mea, dar așa cum am văzut totul se decide în play-off. Sezonul este lung, în cel precedent am terminat anul 2016 pe primul loc și apoi a trebuit să așteptăm până la final pentru a fi siguri de prezența în Europa. Sunt echipe cum nu am prins niciodată în România de când am venit, sunt două foarte bune în București, Dinamo și CSM, Odorhei e o echipă foarte bună, iar pentru mine echipa care a progresat cel mai mult este Steaua, pe care am văzut-o la turneul de la Odorhei. Călărașiul este iar o echipă bună, nu am văzut Turda și Timișoara, dar vor fi 6-7 echipe care se vor bate pentru locurile de cupă europeană. Pentru noi fiecare meci este o poveste nouă și cred că formația care va câștiga cele mai multe meciuri acasă va avea o șansă bună pentru un loc cât mai sus.”, ne-a declarat Branislav Angelovski.

Pentru Constanța, sezonul începe prin Supercupa de sâmbătă, în care Dobrogea întâlnește, la București, pe Dinamo. Este un meci prin care Angelovski își dorește ca handbalul să fie transformat într-un adevărat spectacol pentru publicul prezent. „E bine pentru noi că este un singur meci, pentru că dacă ar fi trebuit să jucăm două sau trei cu Dinamo acum, ar fi fost foarte greu, deoarece avem nevoie de timp să ne omogenizăm, deși Constanța este singura echipă din România care a învins Dinamo de două ori în sezonul trecut. Vreau să fie o sărbătoare handbalistică, la care să contribuie jucătorii, galeria noastră, galeria lui Dinamo. Mie nu mi-a plăcut ce a fost anul trecut în Supercupă, arbitrajul nu a fost la nivelul celor două echipe. Sunt două din cele mai bune patru echipe ale campionatului, cred eu, nu e un meci pe puncte și nici unul care să ducă în cupele europene, deci îmi doresc să fie spectacol, ca tot handbalul românesc să aibă de câștigat.”, afirmă Branislav Angelovski.

Primul meci oficial al Constanței din acest sezon este programat așadar sâmbătă, de la ora 16:00, în Sala Polivalentă din București, în compania campioanei Dinamo.

Lotul Constanței pentru noul sezon:

sursă foto: Daniel Ivan

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY