Brăila merge în play-off, Vâlcea se îndreaptă spre play-out

0
1332

valcea-braila 14-15Dunărea Brăila și-a asigurat locul în primele opt ale campionatului vineri seară, la Vâlcea, după succesul cu 24-23 (12-9). A fost o victorie meritată pe deplin, echipa Alexandrinei Soare fiind net superioară.

Vâlcea a contat doar în debutul partidei care ar fi putut-o apropia de un loc în play-off. Gazdele au condus cu 3-1 după șapte minute, însă Brăila, ajutată de intervențiile Gabrielei Dobre, a egalat după doar trei minute, iar Moldovan în minutul 14 a dus scorul la 4-3 în favoarea Dunării. Din acel moment, Brăila a controlat meciul cu autoritate, având inclusiv un avantaj de șase goluri cu un sfert de oră înainte de final, 21-15, însă partida s-a reechilibrat pe final. Vădineanu a adus Vâlcea la un gol în urma adversarelor, 23-24, însă timpul rămas a fost insuficient pentru ca formația din Zăvoi să obțină măcar o remiză. Cu acest rezultat, Brăila merge în play-off, în timp ce șansele Vâlcii pentru a termina pe locul opt sunt infime.

HCM Rm. Vâlcea-HC Dunărea Brăila 23-24 (9-12)
HCM Rm. Vâlcea: Băbeanu, Sîntămărean (portari), Adespii Molnar 5 goluri, Vădineanu 5, Bădiță 4, Luca 4, Predoi 3, Andrei 1, Ilina 1, Craiu, Stoica, Cherăscu, Semedo
HC Dunărea Brăila: Stan, Dobre (portari), Moldovan 10 goluri, Horjea 6, Perianu 5, Brot 2, Irimia 1, Eșanu, Czeczi
Aruncări de la 7m: 2/1, respectiv 5/5
Eliminări: 0 x 2 min., respectiv 5 x 2 min.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY