Brăila continuă cursa de urmărire a Coronei

0
2061

Chiar dacă trec printr-o perioadă dificilă, brăilencele au strâns rândurile și s-au impus la Cluj, 31-26 (15-9). Cu această victorie, fetele lui Costică Buceschi rămân în urma Coronei, ocupanta locului trei, la un punct.

Meciul de sâmbătă a fost dominat de oaspete, care au avut încă din primele 30 de minute un avantaj liniștitor, de șase goluri. Clujul n-a făcut un joc tocmai bun, în timp ce Brăila a marcat destule goluri ușoare. S-a intrat cu 15-9 la cabine, în condițiile în care vizitatoarele nu au înscris în ultimele șase minute ale reprizei.

Czeczi a stabilit cea mai mare diferență a meciului în minutul 35, de opt goluri, 18-10, iar soarta partidei era din ce în ce mai clară. Spre sfârșitul meciului Clujul a revenit la două lungimi în urma adversarei, 23-25, cu șapte minute înainte de final, dar oaspetele au apăsat pe accelerație cât a fost nevoie pentru a închide conturile. Moldovan, Czeczi și Zamfirescu au dus tabela la 24-29, iar Brăila și-a trecut în cont a 14-a victorie a sezonului la final: 31-26.

Results

TeamPrima reprizăRezultat final
”U” Cluj926
HC Dunărea Brăila1531

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY