Brăila câștigă duelul cu Cisnădie fără să forțeze

0
2213

Fără Aneta Pîrvuț, accidentată, Dunărea Brăila și-a trecut în cont a 11-a victorie a sezonului. A fost un meci controlat de gazde, cu excepția câtorva momente.

Începutul întâlnirii a fost favorabil Brăilei, care s-a desprins la 7-3 după doar zece minute din meci. Până la pauză însă sibiencele au reușit să anime jocul chiar și în absența liderei Roxana Han, accidentată. S-a făcut 12-12 cu trei minute înaintea încheierei primei părți, printr-un gol semnat de Maria Popescu, dar replica Dunării a venit rapid. Tiron și Apetrei au stabilit scorul pauzei, 15-12, pentru ca desprinderea decisivă să aibă loc în debutul actului secund.

Între timp, Preda și Lazarin au redus din diferență, 15-14, dar au urmat cinci goluri consecutive ale formației lui Costică Buceschi și soarta meciului părea jucată. Până la încheiere oaspetele au strâns din diferență au ajuns la minus doi, 23-25 în minutul 57, doar că Apetrei și Tiron au încheiat definitiv conturile, majorând din nou diferența la patru lungimi. A fost 27-24 la final, un succes cu care Dunărea Brăila rămâne aproape de podium.

Results

TeamPrima reprizăRezultat final
HC Dunărea Brăila1527
CS Măgura Cisnădie1224

HC Dunărea Brăila

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY