Bogdan Criciotoiu, încântat de experiența din Bundesliga: „Îmi doresc să rămân în Germania !”

1
1847

bogdan criciotoiu friesenheimBogdan Criciotoiu și-a încheiat evoluțiile din 2014 aseară, cu ocazia partidei dintre Hannover-Friesenheim, scor 27-19, în care a reușit să înscrie o singură dată. Interul dreapta a făcut o analiză asupra perioadei petrecute în Bundesliga și se declară mulțumit de experiența trăită până acum.

Plecat în această vară de la HCM Constanța, Bogdan Criciotoiu a ajuns în cel mai puternic campionat al lumii, Bundesliga. Noua sa formație, Friesenheim, a adunat șapte victorii până acum în campionat, fiind la egalitate cu Minden pe locul 15. „A fost o primă parte de campionat lungă, am avut foarte multe meciuri, dar la finalul acestei părți am reușit să ne îndeplinim obiectivul și să fim printre echipele care rămân în prima ligă. La început, când am ajuns, a fost euforia de a juca în Bundesliga și am avut o primă parte a campionatului reușită, după care a venit o perioadă mai grea, unde mi-a fost puțin mai greu. În finalul anului am reușit meciuri foarte bune și am fost cu atât mai mulțumit cu cât am câștigat meciuri importante și am reușit să ne îndeplinim obiectivul. Este un campionat puternic și echilibrat, sunt sigur că o să se joace până în ultima etapă și de aceea toate meciurile trebuiesc tratate la fel. Se pot întâmpla multe surprize și răsturnări de situație, așa că trebuie să fii motivat 100% pentru a avea șansă să câștigi. Eu sunt mulțumit de condițiile de aici, cât și de debutul meu în cel mai puternic campionat. Sper ca echipa să rămână în prima ligă pentru a continua aici, îmi doresc să rămân în Germania, dar această decizie o voi lua în luna mai. Până atunci mai avem multe meciuri și nu îmi doresc decât să fiu concentrat pe cele rămase.”, ne-a spus Bogdan Criciotoiu. De asemenea, internaționalul român a ținut să transmită un mesaj iubitorilor handbalului. „Le urez tuturor cititorilor handbalvolei.ro și iubitorilor handbalului un călduros „La mulți ani !”, un an nou mai bun decât precedentul și multă sănătate !”

Bogdan Criciotoiu a intrat în vacanță până pe 12 ianuarie, urmând ca primul meci să fie trei zile mai târziu, împotriva campioanei Europei, SG Flensburg.

1 COMMENT

  1. Sonntag • 15.02.2015 • 17:15 Uhr
    DKB Handball-Bundesliga • 21. Spieltag

    TSG Ludwigshafen-Friesenheim

    SG Flensburg-Handewitt

    Friedrich-Ebert-Halle • Ludwigshafen

LEAVE A REPLY