Bogdan Burcea, înaintea debutului în noul sezon: „Le simt pe fete mai puternice”

0
1326

corona conferinta 14-15 ploiestiLa sfârșitul acestei săptămâni, pornește la drum o nouă ediție a campionatului Ligii Naționale de handbal feminin. Corona Brașov ia startul la Ploiești, în meciul din prima etapă, cu CSM din localitate. Înainte de debutul sezonului, conducerile tehnică și administrativă ale echipei, precum și jucătoarele și-au prezentat obiectivele.

Vasile Kraila, președinte secție handbal Corona Brașov: „Este un start nou, cu o politică distinctă la nivelul echipei, legată de prezența în exclusivitate în lot a jucătoarelor din România. Am agreat acest proiect, care înseamnă handbal sută la sută românesc și încercăm să dovedim astfel că la nivelul țării avem handbaliste de mare valoare, care să reprezinte cu cinste atât clubul nostru, cât și echipele naționale. Este un campionat care se anunță foarte greu, însă vom încerca să dovedim că avem o echipă competitivă. Din păcate, avem un lot destul de subțire, din punct de vedere numeric, însă sperăm să-l completăm cât de curând posibil, dar în limita bugetului alocat. Am rezolvat toate problemele financiare la nivelul echipei, astfel încât fetele își pot vedea liniștite de pregătire. Vom acorda atenție mare centrului de copii și juniori a clubului, pentru a crește valorile autohtone, care să împrospăteze lotul.”

 

Cristina Zamfir, jucătoare Corona Brașov: „Am avut destule meciuri de pregătire, în care am avut parte și de lucruri bune, dar și de lucruri mai puțin bune. Sperăm ca în meciul de la Ploiești, care reprezintă debutul în campionat, să nu mai repetăm greșelile din meciurile amicale și să pornim cu dreptul. Dorim ca Brașovul să fie pe primul loc la finalul sezonului. Dacă nu plecăm cu această idee, de ce să mai începem…nu vom ceda nicio clipă și ne vom bate în fiecare meci, ca la sfârșit să fim acolo unde ne dorim. Trebuie să fim pregătite pentru orice și vom vedea la sfârșit ce se va întâmpla.”

Bogdan Burcea, antrenor Corona Brașov : „Avem în mare același lot, cu două implanturi reușite, așa încât omogenitatea este elementul esențial. Le simt pe fete mai puternice, iar relațiile de joc sunt substanțial îmbunătățite, față de campionatul trecut. Este rodul pregătirii excelente din această vară, la care au aderat toate jucătoarele. Mergem la Ploiești să câștigăm, în ciuda faptului că va fi meci greu.  Vom întâlni o echipă cu multe jucătoare noi și cu un nou antrenor. Este debut, este meci în deplasare, vor fi emoții inerente, de aici și dificultatea partidei, însă ne propunem să debutăm cu dreptul.

Partida CSM Ploiești – Corona Brașov se va disputa sâmbătă, 30 august, de la ora 19:15.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY