Blazon respectat în Polonia

0
7967

Handbalistele de la CSM București au reușit, vineri, un succes logic în deplasarea de la Lublin, contând pentru Grupa D a Ligii Campionilor, 30-27 (15-13). Chiar dacă partida nu a avut nicio relevanță pentru clasamentul grupei, polonezele aflându-se în afara calculelor calificării în faza următoare a Ligii, jucătoarele antrenate de Kim Rasmussen și-au respectat blazonul. Victoria s-a conturat în urma unui joc economicos al campioanelor noastre, care au forțat atât cât trebuie pentru a-și trece în cont victoria.

În prima repriză, polonezele au condus chiar și cu trei goluri, scor 8-5, însă Gullden a fost jucătoarea care a dat tonul în atac. Bella a marcat de cinci goluri până la pauză (opt la final) și a știut să-și pună în valoare coechipierele. Până la pauză, CSMB a egalat și a trecut în avantaj de două goluri.

În partea a doua, polonezele au readus tabela în echilibru cu două goluri marcate în inferioritate (20-20), dar și-a intrat în rol celălalt coordonator de joc de la CSMB, Aurelia Brădeanu. ”Mica” a punctat de patru ori la rând, menținându-le pe Tigroaice în avantaj pe tabelă. În ultimele zece minute, trupa lui Kim Rasmussen s-a distanțat la patru goluri, 24-28 (min. 54), finalul fiind unul lipsit de emoții.

CSM București: Pessoa, Grubisic, Iordache – Gullden 8, Jorgensen 6, Brădeanu 4, Rodrigues 4, Fisker 4, Nan 2, Martin 1, Vetkova 1, Vărzaru, Bazaliu, Fernanda da Silva.

Săptămâna viitoare, pe 20 noiembrie, CSM va disputa pe teren propriu (Sala Dinamo), ultimul meci din Grupa D a Ligii Campionilor, cu Savehof. Victoria este obligatorie pentru ca trupa lui Rasmussen să meargă în runda principală cu 5 puncte. Până atunci urmează derbyul Ligii Naționale, cu HCM Baia Mare, marți, 17 noiembrie, ora 19:30 (Sala Polivalentă București).

sursă: csmbucuresti.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY