Baietii, infrangere cu Brazilia, 29-33, la Campionatul Mondial Universitar

0
1253

Masculin, universitarPrimul meci al nationalei masculine studentesti, la Campionatul Mondial Universitar, a insemnat si prima infrangere, in fata selectionatei Braziliei, scor 29 – 33, la pauza 15-16.

A fost o lupta apriga, cu un adversar tenace, rapid si parca mult mai motivat decat ai nostri. In plus, handbalistii din America Latina au jucat, in majoritatea timpului, la limita regulamentului, apeland in dese randuri la duritati pe care ai nostri n-au stiut sa le contracareze.

Dar chiar si asa, tricolorii s-au descurcat destul de bine si s-au tinut scai de partenerii lor de intrecere. In minutul 56, tabela arata 28-28 si speram ca ai nostri sa-si arate plusul de experienta si de tehnica si sa puncteze decisiv pe final – din pacate, apararea noastra a dat clare semne de oboseala, iar portarul n-a mai putut nici el sa suplineasca greselile tricolorilor. Si tot datorita oboselii, ai nostri nu s-au mai concentrat nici pe faza de atac, ratand copilareste din situatii clare. Si cum legea nescrisa functioneaza, noi cu ratarile, ei cu golurile si asa se face ca un meci s-a pierdut in doar 3-4 minute.

Maine, nationala noastra va juca impotriva selectionatei Spaniei, cu incepere de la ora 17:00, ora Romaniei, in Sala Multiusos Central

Romania – Brazilia 29 – 33 (15-16)
Romania: Ciprian Vancea 8 goluri, Gabriel Bujor 7, Andrei Bejinariu 5, Dragos Iancu 4, Razvan Mateoniu, Mihai Sandu, Alexandru dedu, Cosmin Capota si Horia Marinescu, toti cate un gol

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY