Baia Mare învinge pentru a noua oară consecutiv Romanul în Liga Națională

0
2063

HCM Baia Mare a trecut pentru a noua oară consecutiv Romanul în campionat, 27-22 (15-10), fără Aurelian Roșca pe banca tehnică și cu Perianu și Ungureanu neutilizate. De asemenea, Stoleru nu a evoluat pentru oaspete, încă nerefăcută complet după accidentarea din meciul cu CSM București.

Iar absența lui Carmen Stoleru s-a simțit în jocul Romanului. Glibko și Iuganu au fost singurele jucătoare ale lui Florin Pera ce s-au ridicat cu adevărat la nivelul unui joc cu HCM Baia Mare, mult prea puțin însă.

Echilibrul s-a rupt repede în meciul de la Baia Mare. După un început în care Romanul a condus cu 2-1, 3-2 și 4-3, HCM-ul a trecut în avantaj, s-a desprins pe tabelă și și-a ușurat misiunea. Cu Ardean-Elisei în prim-plan, gazdele au dus scorul la 11-6 la jumătatea primei părți, iar din acel moment jocul a curs în favoarea lor. La pauză a fost 15-10, pentru ca în minutul 44 Marin să stabilească cea mai mare diferență a partidei, de șase lungimi: 21-15. Glibko și Iuganu au dat puține emoții pe final fanilor prezenți la meci, cele două marcând împreună șase goluri în zece minute pentru Roman, iar ecartul de pe tabelă se reducea la două goluri, 23-21 (minutul 55). Replica vicecampioanelor a venit instant, iar Abbingh, Do Nascimento și Szucs au rezolvat partida, ridicând scorul la 27-21. S-a terminat 27-22, o victorie ce o apropie pe HCM Baia Mare, cel puțin până mâine, la trei puncte de liderul CSM București.

sursă foto: Deak Laszlo

Results

TeamPrima reprizăRezultat final
Minaur Baia Mare1527
CSM Roman1022

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY