Baia Mare cedează la Gyor. Soarta locului trei se decide săptămâna viitoare

0
1361

baia mare-gyor 14-15HCM Baia Mare n-a reușit să producă surpriza pe terenul campioanei Europei, ETO Gyor. Băimărencele au cedat  cu 23-29, însă pot obține în continuare locul al treilea în grupă, săptămâna viitoare, dacă vor trece de Viborg pe teren propriu, iar Metz nu va câștiga partida cu Gyor de pe teren propriu. Pentru reprezentanta României nu a evoluat Eliza Buceschi, accidentată în meciul cu CSM București, din campionat.

ETO Gyor, deși fără nume importante, a reușit să se impună și în returul de pe teren propriu cu HCM Baia Mare. Maghiarele au intrat la cabine cu un avantaj de două goluri, 12-10, după ce băimărencele au avut la rândul lor un avans de două lungimi, 7-5 și 9-7, risipit însă pe fondul unor greșeli și a unor ratări.

Gyor și-a ridicat nivelul jocului în partea a doua a meciului și n-a lăsat nicio speranță HCM-ului, care a avut în Arenhart cel mai bun om, brazilianca salvând din situații clare. Gazdele s-au desprins la cinci goluri în minutul 40 prin reușita lui Muller și Kovacsics a semnat cea mai mare diferență a partidei, cu cinci minute înaintea finalului, 27-21, din aruncare de la șapte metri. S-a terminat 29-23, dar șansele HCM-ului la locul al treilea rămân.

ETO Gyor-HCM Baia Mare 29-23 (12-10)
ETO Gyor: Herr, Csapo, Grimbso (portari), Muller 8 goluri, Kovacsics 5 (3 din 7m), Loke 4, Boczko-Hornyak 3, Knedlikova 2, Sen 2, Korsos 2, Aguilar 1, Bognar-Bodi 1, Lima de Araujo, Planeta, Szepesi, Milanovic-Litre
HCM Baia Mare: Arenhart, Ungureanu (portari), Do Nascimento 4 goluri (toate din 7m), Ardean-Elisei 4, Makeeva 3, Marin 3, Herrem 3, Abbingh 2, Davydenko 2, Gjeorgjievska 1, Nechita 1, Pîrvuț, Szucs, Lobach, Tătar
Aruncări de la 7m: 5/3, respectiv 4/4
Eliminări: 3 x 2 min., respectiv 4 x 2 min.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY