“Baia Mare Beach Handball Challenge” inclus în circuitul european de beach handball

0
2705

După două ediții de succes cu peste 400 de sportivi, 112 competiții și peste 15.000 de spectatori, Clubul Sportiv Marta aduce din nou plaja la munte, pentru cea de-a treia ediție Baia Mare Beach Handball Challenge, care va avea loc în perioada 6-15 Iulie 2018 în Baia Mare.

Cu fiecare ediție organizatorii au reușit să surprindă publicul cu noutăți. Prima ediție, realizată la nivel national, a deschis apetitul amatorilor de handbal clasic pentru handbalul pe nisip, acest sport fiind o premieră pentru Baia Mare și România, organizatorii reușind să realizeze în premieră un eveniment de o asemenea anvergură în România.

A doua ediție a dus competiția la următorul nivel, depășind granița României, reușind  să atragă echipe precum naționala de beach handball a Ucrainei, echipă care a făcut un adevărat spectacol în teren spre deliciul publicului, competiția devenind astfel internațională.

După un eveniment național și unul internațional, organizatorii au țintit mai sus, cea de-a treia ediție fiind cireașa de pe tort, transformând evenimentul într-un eveniment la nivel european.

În acest an organizatorii au obținut afilierea evenimentului “Baia Mare Beach Handball Challenge” la Federația Europeană de Handball, Baia Mare fiind inclusă în Circuitul European de Beach Handball. Astfel “Baia Mare Beach Handball Challenge” va fi gazda unei etape din cadrul European Beach Handball Tour, în cadrul căreia echipe din România, Europa și din toată lumea se vor bate pentru câștigarea competiției. Noutatea la această competiție o reprezintă punctajele pe care le vor primi echipele participante, urmând ca echipele cu cele mai mare punctaje să se califice la EBT Finals (Campionatul European Intercluburi) care va avea loc în anul 2019 în Polonia.

Evenimentul va cuprinde 4 competiții și va debuta pe data de 6 iulie cu binecunoscuta competiție de beach handball pentru amatori care va dura 3 zile și va avea două categorii: masculin și feminin.

În 8-12 iulie, intră în scenă două sporturi care au avut mare succes anul trecut și anume volei și fotbal pe nisip. În 8-9 iulie iubitorii de volei sunt așteptați să se înscrie la cea de-a doua ediție de beach volley, atât la categoria masculin cât și feminin, urmând ca în 11-12 iulie să “intre în scenă” pasionații de fotbal.

În perioada 13-15 iulie beach handball-ul revine pe plajă pentru competiția vedetă a evenimentului și anume etapa din cadrul European Beach Handball Tour, competiție care încheie a III-a ediție “Baia Mare Beach Handball Challenge”.

Pe lângă cele 4 competiții, organizatorii au pregătit numeroase activități atât pentru cei mici cât și pentru cei care vor să vadă spectacol și să facă mișcare pe plaja de la munte, cum ar fi: reprezentații de karate, kangoo jumps, dansuri și multe concursuri și surprize.

Detalii legate de condițiile de participare la cele 4 competiții găsiți pe pagina oficială de facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/BaiaMareBeachHandball/

Pentru detalii suplimentare, organizatorii vă stau la dispoziție și îi puteți contacta atât telefonic cât și pe email:
Tudor Marta – 0740 306 688/ tudor@bmbeachhandball.com
Janina Peșliuc – 0746 164 058/ janina@bmbeachhandball.com

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY