Băbeanu aduce bucuria în ultima secundă

3
1603

dana babeanuRomanului îi place să trăiască periculos ! Pentru a treia oară în acest sezon, HCM Roman a câștigat în ultima secundă, 25-24, în fața Brăilei. După Toskovic și Mihalschi, a venit rândul lui Băbeanu să înscrie golul decisiv în finalul întâlnirii.

Romanul și Brăila au oferit încă un meci pe muchie de cuțit, așa cum a fost și ultimul dintre cele două formații. Cele două echipe au făcut rocadă la conducere, dar au terminat la egalitate prima repriză a meciului, 13-13, pentru ca în partea a doua echilibrul să fie total. Niciuna din cele două echipe nu s-a desprins la mai mult de un gol pe tabelă, Romanul supraviețuind în mare măsură golurilor înscrise de Dana Băbeanu, cinci din ele din aruncări de la șapte metri. Finalul a fost incendiar, Moldovan egalând cu 30 de secunde înainte de final, recuperând o minge pe care o trimisese tot ea în bară, din aruncare de la șapte metri, însă Băbeanu a adus victoria gazdelor, în ultima secundă, din extremă dreapta, cu o doză de șansă.

HCM Roman-HC Dunărea Brăila 25-24 (13-13)
HCM Roman: Băbeanu 12 goluri, Iuganu 3, Horobeț 3, Toskovic 2, Mihalschi 2, Agrigoroaie 2, Stoleru 1
HC Dunărea Brăila: Horjea 7 goluri, Moldovan 6, Perianu 6, Czeczi 2, Irimia 2, Farcău 1

sursă foto: zch.ro

3 COMMENTS

  1. Am o singura intrebare. Cand va inceta favorizarea echipei din Roman de catre arbitri? Din punctul meu de vdere am vazut un arbitraj “artistic” – inclusiv 2 minute la banca Romanului anulate imediat cu eliminare la Braila – care a favorizat echpa gazda. S-a vazut si de la TV. Darpai din tribuna. Circ total. Felicit pe doamna Alexandrina Soare pentru rabdare. In aceste conditii scorul nu mai are nici o importanta, deci nu se comenteaza. Si totusi nu ma las. Voi privi in continuare meciurile.

LEAVE A REPLY